Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai eficiente trucuri pentru a feri copiii de boli si de obezitate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai eficiente trucuri pentru a feri copiii de boli si de obezitate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Psihologul Aurora Liiceanu, medicul nutritionist Daniela Salcudean si Silvia Bucur, presedintele Fundatiei Prais, vin la Adevarul Live sa ne impartaseasca cauzele problemelor cu greutatea a tot mai multor copii romani si, bineinteles, solutiile cele mai eficiente pentru o noua generatie sanatoasa si longeviva. continuă pe Adevărul

Cele mai atractive tari pentru afaceri. Romania isi disputa un loc la coada clasamentului

Chiar daca vorbim de globalizare la nivel economic, exista anumite tari care prezinta un nivel de atractivitate mai ridicat pentru mediul de afaceri decat altele. In timp ce clasamentul este impartit intre mari puteri economice, Romania isi.

Utile: Cum se manifesta una dintre cele mai frecvente boli de vara; Avertizarea specialistilor. Un produs de infrumusetare pe care il folosesc majoritatea femeilor contine substante cancerigene; Alimente care distrug dantura

Cremele nu protejeaza pielea impotriva cancerului. Produsele de protectie solara, chiar si cele cu un factor maxim de protectie SPF), nu constituie o metoda sigura de prevenire a cancerului de piele, au descoperit cercetatorii. Chist ovarian. Cand e necesara operatia? Chisturile pe ovare pot nelinisti orice femeie. In cele mai multe cazuri, acestea nu sunt grave, insa sunt si situatii cand operatia este singura solutie de tratament.

Antena 3 va difuza maine cele mai frumoase poezii ale lui Mihai Eminescu

Antena 3 v-a pregatit o surpriza pentru maine, cand se implinesc 125 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Pe parcursul intregii zile, postul nostru de televiziune va difuza cele mai cunoscute versuri din cele ma.

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv [].

FOTO 10 din cele mai frumoase orase mai putin cunoscute de turisti din Europa

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, a lansat o noua carte numita Europa secreta care inglobeaza 50 dintre cele mai frumoase experiente pe care oricine le poate avea pe teritoriul Europei.

UDMR sustine candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, Kelemen Hunor fiind sigur ca liderul PSD are cele mai mari sanse in cursa pentru Cotroceni

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a anuntat sustinerea pentru candidatura lui Victor Ponta pentru Cotroceni, aratand ca nu are dubii in privinta victoriei liderului PSD in aceasta cursa. Kelemen Hunor a.

Drumul spre Lacul Cincis a devenit una dintre cele mai proaste sosele din judet

Lacul Cincis, cea mai cunoscuta zona de agrement din imrejurimile municipiului Hunedoara, este ocolit de un drum aproape distrus. Autoritatile nu au fonduri pentru a moderniza soseaua, in schimb sustin ca vor depune un proiect de reabilitare a drumului, prin care spera sa acceseze fonduri europene.

Cele mai frecvente intrebari pe o care o femeie ti le poate pune in timpul meciurilor

Joi, in Brazilia, a debutat cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de fotbal. O adevarata sarbatoare pentru barbati, dar si un posibil motiv de cearta in familie. in astfel de momente, intrebarile puse de fem.

FOTOGALERIE Cele mai interesante imagini ale meciului Brazilia - Croatia

Brazilia si Croatia s-au intalnit in partida de debut a Campionatului Mondial de Fotbal, castig de cauza avand gazdele, cu scorul de 3-1. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase fotografii realizate pe durata partidei de joi seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )