Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai faine piete, targuri si iarmaroace din Occident

România Liberă România Liberă,
Cele mai faine piete, targuri si iarmaroace din Occident

Cele mai bune piete, targuri si iarmaroace ale Europei occidentale. continuă pe România Liberă

Top 10 cele mai ciudate reality show-uri din lume!

Fenomenul numit reality show a cucerit intregul mapamond, televiziunile de peste tot din lume ajungand sa produca astfel de emisiuni pe tot felul de teme, de la unele banale sau socante si pana la unele extrem de interesante ori de-a dreptul dezgustatoare. Iata in continuare 10 dintre cele mai ciudate reality show-uri din lume, conform zimbio. com.

Municipalitatea trebuie se elibereze cele mai importante piete din Baia Mare. Curtea de Apel Cluj a dat dreptate fostilor administratori

Daca in luna octombrie a anului trecut Primaria Baia Mare ocupa pietele Albina si Izvoarele pentru renovarea si modernizarea lor, Curtea de Apel Cluj a dat dreptate de aceasta data fostului administrator al pietelor. Astfel, municipalitatea trebuie sa elibereze cele doua piete, pentru ca fostii proprietari sa-si revendice cele doua spatii.

Angelina Jolie cele mai frumoase 10 aparitii pe covorul rosu!

Se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume, iar de fiecare data cand paseste pe covorul rosu, toate privirile sunt inevitabil atintite catre ea! Iata cele mai frumoase tinute purtate de ea pe red carpet in ultimii ani!.

Cele mai frumoase plaje din lume

Care sunt cele mai frumoase plaje din lume? La inceputul sezonului estival postul american de televiziune CNN a realizat un top al celor mai spetaculoase locuri din lume aflate pe tarmul marilor si oceanelor.

MAGAZIN Cum functioneaza creierul. Top 5 erori stiintifice in filme. E gresit sa iti inveti copilul sa creada in Dumnezeu? Care e numarul preferat al lumii? Sa ne construim propriul sistem solar! Cele mai mari 5 regrete ale oamenilor aflati in pragul mor

Stresul e ca o boala transmisibila. Se ia, cu alte cuvinte. Asta e vestea proasta. Cea buna e ca se transmite doar in proportie de 24-30%, sau cel putin asa reiese din acest studiu facut anul acesta. In MAGAZINUL de azi veti mai afla cele mai frecvente greseli pe care le facem atunci cand iesim la restaurant, despre cum se credea in 1939 ca ne vom imbraca in anul 2000, despre limita spatiului personal de care avem nevoie, dar si cateva texte depre animale si plante bazate si ele-textele- pe studii). Lectura placuta si astept sugestiile voastre pentru optimizarea acestei rubrici. Week-end placut!.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Timis, Arad, Iasi si Brasov.

FOTO Distractie de weekend: Aqualand Deva si Bazinul de inot, printre cele mai populare locuri de relaxare

Bazinul de inot din Hunedoara si complexul Aqualand din Deva se numara printre cele mai populare locuri de petrecere a timpului liber in cele doua municipii invecinate.

Cum isi motiveaza decizia judecatorul care a eliberat din arest una din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii

Judecatorul de Drepturi si Libertati care i-a eliberat pe cei sase suspecti din dosarul uneia din cele mai mari retele de contrabanda cu tigari din Vestul tarii si-a motivat decizia. Potrivit documentului, judecatorul a considerat ca in ciuda faptelor grave de care sunt acuzati traficantii de tigari, acestia pot fi cercetati in libertate, sub control judiciar.

Iohannis despre Vonica: A fost alaturi de comunitatea sibiana, in cele mai importante momente

Klaus Iohannis, prmarul Sibiului, a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante familiei Vonica, spunand ca Ilie Vonica a fost alaturi de comunitatea sibiana in cele mai importante momente, constientizand apartenenta la aceasta.

Top 10: cele mai mari tranzactii facute pe Bursa in ultimul an. Valoarea deal-urilor ajunge la 800 mil. euro

Cele mai mari zece tranzactii facute pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in ultimul an de zile au insumat 790 mil. euro, capetele de afis fiind reprezentate de listarea Romgaz si exiturile realizate de companii si institutii financiare precum Bank of.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )