Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai frumoase biserici din Rusia

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase biserici din Rusia

Cele mai frumoase biserici din Rusia. Multe din bisericile, catedralele sau manastirile rusesti sunt adevarate opere de arta gratie arhitecturii lor deosebite. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

In Delta Dunarii veti manca cel mai bun bors de peste, va puteti plimba printre canalele intesate de nuferi si pelicani si veti admira casutele alb-albastre cu lotca la poarta. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri pe care merita sa le vizitati in Delta Dunarii.

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai grave accidente din Marea Mediterana de la tragedia din Lampedusa

Marea Mediterana a fost descrisa drept cea mai periculoasa ruta din lume pentru barcile cu imigranti, relateaza DPA in pagina electronica, prezentand o lista cu cele mai grave accidente care au avut loc de la tragedia din Lampedusa din octombrie 2013.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Plaja Corbu, intr-un top 10 al celor mai frumoase plaje din lume. Este un taram al pacii si serenitatii

Plaja Corbu, salbaticul loc de refugiu din nordul litoralului, este inclusa de site-ul gipsy. ninja in topul celor mai frumoase plaje din lume. Printre acestea se afla plaje din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Cele mai infricosatoare castele din lume

Cele mai infricosatoare castele din lume. Castelul este o constructie care impresioneaza prin frumusete, dimensiune, dar mai ales prin povestea legata de acesta. Uneori, castelul poate deveni o imagine a groazei, mai ales cand sunt spuse povesti infricosatoare despre acesta.

Cele mai dure inchisori din lume

Cele mai dure inchisori din lume. Penitenciarul nu este doar o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate si accesul la diferite lucruri, ci si un loc de reeducare. insa, in lume exista inchisori care au devenit locuri cumplite unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian.

Faze tari: IPhone sau Android? Dilema care i-a facut pe doi prieteni sa se injunghie in timpul unui conflict; Cum se slabea pe vremuri? Cele mai neobisnuite diete din toate timpurile; A descoperit pe Facebook faptul ca sotul ei are o alta nevasta

Putin are palat zburator de 91. 000 de dolari. Nu te poti considera cel mai puternic om al planetei daca nu detii si un avion pe masura. Presedintele rus Vladimir Putin si-a propus sa-i lase muti de uimire pe miliardarii lumii cu noua sa aeronava de lux. Caz bizar. S-a trezit dimineata crezand ca are 15 ani, dar a fost socata sa afle ca are 32. Intr-o dimineata din anul 2008, cand britanica Naomi Jacobs s-a trezit din somn, ultimul lucru pe care si-l amintea era ca adormise cu o noapte inainte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )