Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii. Vacanta printre nuferi, stejari seculari, lotci si pelicani

In Delta Dunarii veti manca cel mai bun bors de peste, va puteti plimba printre canalele intesate de nuferi si pelicani si veti admira casutele alb-albastre cu lotca la poarta. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri pe care merita sa le vizitati in Delta Dunarii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru: 5 destinatii pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Litoralul din Muntenegru este un adevarat paradis cu golfuri pitoresti, plaje superbe si peisaje pe masura, o destinatie perfecta de vacanta. Pentru inspiratie, iata care sunt considerate cele mai frumoase plaje din Muntenegru.

Cele mai frumoase biserici din Rusia

Cele mai frumoase biserici din Rusia. Multe din bisericile, catedralele sau manastirile rusesti sunt adevarate opere de arta gratie arhitecturii lor deosebite.

Cele mai frumoase plaje din Maroc

Maroc este o destinatie turistica ideala pentru cei care adora sa se relaxeze in liniste, la plaja. Aici turistii pot alege intre plaje frumos amenajate, recomandate pentru familii, sau plaje salbatice. Coasta Marocului se intinde pe malul Marii Mediterane, dar si pe malul Oceanului Atlantic, prin urmare exista numeroase plaje, pentru toate gusturile. adevarul. ro va spune care sunt cele mai frumoase plaje din Maroc.

Cele mai frumoase statii de metrou din lume

Cele mai frumoase statii de metrou din lume. Statiile de metrou sunt percepute de cele mai multe ori ca locuri unde domneste mizeria, rozatoarele si sunt intunecoase. insa, in lume pot fi intalnite si exemple de gari care frapeaza prin stilul lor iesit din comun.

Cele mai bune locuri de pescuit in Moldova

Cele mai bune locuri de pescuit in Moldova sunt cunoscute doar de cei care practica aceasta activitate regulat. Probabil, unii dintre ei cunosc locuri concrete care nu ii lasa cu mainile goale atunci cand se intorc acasa de la pescuit.

FOTO Rezervatia Pietrosul Mare, una dintre cele mai spectaculaose locuri de vacanta din Romania

Maramuresul se poate lauda, printre altele, si cu a treia rezervatie din Romania ca importanta, dupa Delta Dunarii si Parcul National Retezat. Este vorba despre Rezervatia Stiintifica Pietrosul Mare, care se intinde pe o suprafata de circa 3. 300 de hectare, pe raza a doua localitati: Moisei si Borsa.

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

Cele mai grave accidente din Marea Mediterana de la tragedia din Lampedusa

Marea Mediterana a fost descrisa drept cea mai periculoasa ruta din lume pentru barcile cu imigranti, relateaza DPA in pagina electronica, prezentand o lista cu cele mai grave accidente care au avut loc de la tragedia din Lampedusa din octombrie 2013.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Cele mai dure inchisori din lume

Cele mai dure inchisori din lume. Penitenciarul nu este doar o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate si accesul la diferite lucruri, ci si un loc de reeducare. insa, in lume exista inchisori care au devenit locuri cumplite unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )