Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cele mai frumoase cantece internationale de Craciun

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase cantece internationale de Craciun

Nimic nu se compara cu atmosfera de sarbatoare care inunda casele noastre de Craciun. Masa imbelsugata, bradul impodobit, toata familia stransa laolalta ascultand colide sau. continuă pe Antena3

Cele mai bune cadouri de Craciun sunt gratis

Sa zambesti cuiva, sa-ti ceri iertare, sa dai un telefon mult asteptat sunt doar cateva cadouri de Craciun care sunt gratis, dar atat de frumoase! Prietena mea din copilarie se lupta cu o boala grea. Nu mai tinusem de cativa ani legatura, insa cand am aflat de la ai mei inca locuieste in acelasi bloc in care ne-am petrecut copilaria) ca trece prin clipe grele, am facut rost de telefonul ei si am sunat-o. Am intrebat-o daca pot s-o vizitez si iata-ne din nou impreuna.

Top 5 cele mai cautate jucarii de Craciun in 2015. Ce vor gasi majoritatea copiilor din Romania sub pomul impodobit

Goana dupa cadourile de Craciun este pe ultima suta de metri. Ca de fiecare data cei mici sunt in centrul atentiei asa ca magazinele de jucarii sunt luate cu asalt. Parintii au cea mai grea misiune: aceea de a alege cadoul potrivit si de a se asigura ca Mosul nu da gres. Acest lucru este cu atat mai greu cu cat gusturile copiilor se schimba foarte rapid, iar oferta este extrem de variata.

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Peste cateva zile va intra in vigoare noul Cod Fiscal. Vezi cele mai importante modificari din zona fiscalitatii

Peste cateva zile va intra in vigoare Noul Cod Fiscal Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal), un document care s-a intins pe durata a nu mai putin de 6 ministri. Drept este ca cel care a condus discutiile si care a fost artizanul noului Cod Fiscal este Dan Manolescu, fost secretar de stat in MFP, reintors in consultanta fiscala privata dupa ce si-a finalizat proiectul. Actualul Cod, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 este o lege despre care nimeni nu poate afirma in mod definitiv ca este un Cof bun sau prost. Tendinta generala este de crestere a sarcinii fiscale asupra persoanei fizice, in special profesiile independente, PFA-urile vor suporta costul reducerii TVA. Relaxarea fiscala nu se regaseste pentru companii, acestea platind cam aceleasi impozite ca in 2015, dublate de cresteri de sarcini fiscale aplicate persoanelor fizice. Categoriile cele mai defavorizate sunt persoanele fizice ce desfasoara activitati independente sau profesii libere. Consultati actul normativ aici!.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Top cele mai anticipate jocuri video in 2016

Dupa retrospectiva celor mai bune titluridin acest an, este timpul sa ne uitam peste cele mai anticipate jocuri video in 2016. Va spuneam ca anul 2015 a fost unul extrem de bun pentru fanii jocurilor video. Acestia au avut parte de continuari ale unor serii extrem de cunoscute, dar si de unele titluri originale. Multi [].

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice, comparativ cu alte tari din Europa de Est, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2691 seconds )