Libnet.ro
UNICEF

17:16

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

Antena3 Antena3,
Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala. continuă pe Antena3

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

ANRE: Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice

Avem una dintre cele mai scazute rate de inlocuire a produselor electrocasnice, comparativ cu alte tari din Europa de Est, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.

Toshiba renunta la 6.800 de angajati in diviziile de laptop-uri si televizoare si asteapta cele mai mari pierderi anuale din istoria sa

Toshiba a anuntat ca va renunta la 6. 800 de angajati din diviziile producatoare de PC-uri si televizoare, compania fiind intr-un amplu proces de restructurare, dupa ce a admis ca a falsificat timp de sase ani registrele contabile. In iulie s-a aflat faptul ca Toshiba si-a umflat cu 1,1 miliarde euro profitul in ultimii ani, scandalul scotand la iveala si o cultura extrem de viciata in companie, unde managerii nu puteau fi contrazisi de subalterni. Grupul Toshiba s-a infiintat in 1875 si are acum 200. 000 de angajati.

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic.

Prapadul ROMTELECOM / TELEKOM

Cu ROMTELECOM au inceput marile privatizari in Romania. La sfarsitul anului 1998, prea) curand dupa prabusirile economiilor Rusiei si Bulgariei - care au daramat si interesul investitorilor pentru privatizarile din partea aceasta a Europei - guvernul Radu Vasile a pus pe piata una dintre cele mai mari companii din portofoliul statului. Strategia esalona privatizarea in trei etape: 1) vanzarea a 21% din actiuni, acompaniata de o majorare de capital care sa-l duca pe cumparator la 35%; 2) efectuarea unei oferte publice initiale de actiuni, anterior implinirii a trei ani de la tranzactie, la un pret mai mare decat pretul din contractul de privatizare si 3) vanzarea restului actiunilor statului, dupa cinci ani de la tranzactie, adjudecatorul primei etape urmand sa aiba drept de preemptiune.

Ciobanii au invins, dar promit sa revina: Avem multe nemultumiri. Daca punem de mamaliga in Piata Victoriei, greu mai plecam de-acolo!

Dupa protestul de marti, din fata Parlamentului, ciobanii au obtinut amanarea intrarii in vigoare a legii care le interzicea pasunatul in lunile de iarna. Ieri li s-a promis ca vor avea voie sa tina pana la 10 caini la stana. A fost una dintre cele mai eficiente manifestatii de strada din ultimii 25 de ani, iar oierii au prins incredere.

Declaratii sfasietoare facute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: Nu credeam in Dumnezeu

Corina Ionita este una dintre tinerele care a reusit sa scape cu viata din tragedia de la Colectiv. A fost ranita, tratata intr-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasa. Tragedia de la Colectiv a fost.

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Oscar 2016: Lista scurta a filmelor care pot primi o nominalizare pentru cele mai bune efecte speciale VIDEO

Mad Max, Star Wars 7 si The Martian se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar pentru Cele mai bune efecte speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )