Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului. continuă pe Adevărul

Una din cele mai frumoase minuni ale naturii, pe cale de disparitie: Au inregistrat pierderi masive din cauza activitatilor umane

Majoritatea recifelor de corali din Caraibe ar putea disparea in 20 de ani indeosebi din cauza pescuitului excesiv al pestilor-papagal care mananca algele ce invadeaza coralii si a disparitiei aricilor de.

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara.

FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

In aceste vremuri moderne, semnatura de mana se rezuma la initialele noastre sau, in cel mai fericit caz, este o varianta stilizata a numelui nostru, dar unele dintre personalitatile marcante au creat semnaturi minunate.

FOTO Cele mai frumoase castele din Europa de Vest

Perioada in care marii regi erau cei care controlau viata politica din Europa a trecut, insa locurile unde acestia au locuit si uneori si-au pus la punct planurile de extindere a teritoriilor lor au ramas.

Cele mai controversate momente ale fostului presedinte francez, Nicolas Sarkozy

Nicolas Sarkozy a fost al 23-lea presedinte al Frantei, cu un mandat de cinci ani, intre 2007 si 2012. Atat in timpul mandatului prezidential cat si in afara acestuia, Sarkozy a fost un personaj controversat, criticat si admirat deopotriva. in ultimele zile acesta se afla din nou in atentia presei, fiind acuzat de trafic de influenta. Mai jos, o retrospectiva a celor mai controversate momente ale omului si politicianului Sarkozy.

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa,.

Castelul Fagaras, pe locul doi in topul celor mai frumoase castele din lume

Publicatia americana Huffington Post a realizat un top 10 al celor mai frumoase castele din lume, iar Castelul Fagaras din Romania este situat pe locul doi in acest clasament.

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )