Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai puternice pasapoarte din lume: Ei calatoresc cel mai usor in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai puternice pasapoarte din lume: Ei calatoresc cel mai usor in strainatate

Revista Good a realizat un top al celor mai puternice pasapoarte din lume, bazandu-se pe numarul de state pe care cetatenii unei tari pot sa le viziteze fara viza, doar cu pasaportul, potrivit BusinessInsider . continuă pe Wall-Street Ro

Mercedes-Benz lanseaza Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S, care, la un pret de circa 1 milion de dolari, va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, relateaza Bloomberg.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Ginerele Helenei Pastor, una dintre cele mai bogate femei din Monaco, a marturisit ca a dat ordinul pentru uciderea soacrei sale

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, Helene Pastor, a fost ucisa la ordinul ginerului sau, consulul onorific al Poloniei la Monaco, Wojciech Janowski. Acesta a recunoscut in fata anchetatorilor ca a oferit.

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

Faze tari: Britanicii, ingroziti de un crocodil care ar vana in apele raului Avon; Cele mai bizare morti din istorie; Doua femei au inventat blugii antiviol!

Legenda adevarata a lui Khutulun - printesa luptatoare din Mongolia. Doi luptatori ai stepelor se masoara incet din priviri inainte de a-si inclesta bratele vanjoase fiecare in jurul mijlocului celuilalt. Colosii cu pielea aramie, arsa de soarele si. A fost creat hotdogul de 1,5 metri! Este intr-adevar sandvisul-monstru! Are 25. 000 de calorii, adica de 10 ori necesarul nutritional zilnic al unui barbat in toata firea. Cantareste 3 kilograme, din care 2. 000 de grame sunt doar.

China construieste un turn de 1 kilometru, cel mai inalt din lume

Cu o altitudine de 1 kilometru, cel mai mare dintre cele doua turnuri Phoenix, a caror constructie este planificata pentru Wuhan, capitala provinciei Hubei din China, va fi cel mai inalt turn din lume.

Cel mai tanar alcoolic din lume are doar 2 ani

Cheng Cheng, din provincia chineza Anhui, are 2 ani si este cel mai tanar alcoolic din lume. Parintii i-au dat baietelului sa bea vin la varsta de 10 luni ca sa nu mai planga si, de atunci, a preferat bauturile alcoolice laptelui.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )