Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

In aceste vremuri moderne, semnatura de mana se rezuma la initialele noastre sau, in cel mai fericit caz, este o varianta stilizata a numelui nostru, dar unele dintre personalitatile marcante au creat semnaturi minunate. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase castele din Europa de Vest

Perioada in care marii regi erau cei care controlau viata politica din Europa a trecut, insa locurile unde acestia au locuit si uneori si-au pus la punct planurile de extindere a teritoriilor lor au ramas.

FOTO Cele mai bizare festivaluri din lume

Festivaluri gastronomice, de muzica si dans exista in toate colturile lumii, dar cateva orase au gasit pretexte dintre cele mai bizare pentru distractie. Temele alese pentru ineditele evenimente atrag de multe ori turisti dornici de distractie.

FOTO Cele mai spectaculoase locuri abandonate din lume

Foste sate distruse de nazisti, vapoare abandonate pe mare si parcuri de distractii lasate de izbeliste au devenit acum obiective turistice spectaculoase. Multe dintre acestea se afla in Europa.

FOTO Cele mai bogate recolte din ultimii 10 ani ii baga in faliment pe agricultorii din patria legumelor. Rosile s-au stricat, le-am aruncat. Fluieram a paguba

Agricultorii din Dolj recunosc ca au avut un an bun, insa acum, cand a venit vremea sa traga linie, fluiera a paguba. Oamenii sustin ca din cauza ploilor recolta a fost distrusa in proportie de 70%, asa ca au fost nevoiti sa arunce legumele la gunoi.

FOTO Ziua internationala a pescuitului. Care sunt cele mai cautate balti de la Dunare

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au ocupat de cresterea animalelor si de pescuit, pentru a-si asigura hrana necesara de pe o zi pe alta. Acum, pescuitul a devenit o pasiune, pe care barbatii o practica pentru a se relaxa.

Grecii - europenii care isi iau cele mai lungi vacante din UE. Romania, vacante mai scurte decat media europeana

Grecii isi iau cele mai lungi vacante in UE, iar finlandezii si letonii pe cele mai scurte, arata datele publicate de oficiul european de statistica- Eurostat. Romania se afla in jumatatea inferioara a clasamentului. Potrivit aceluiasi document, atunci cand calatoresc in strainatate, romanii prefera Italia, Bulgaria si Grecia, in vreme ce tara noastra este inclusa doar de turistii maghiari in top 3 destinatii turistice europene.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Cele mai noi camere de supraveghere ACTi au ajuns in magazinele din Romania

Cele mai noi camere de supraveghere de la ACTi Corporation Taiwan au ajuns in magazinele de specialitate din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )