Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Va invitam sa va delectati in continuare cu cateva dintre bijuteriile exclusiviste purtate de celebritati pe inelar. continuă pe ADPM

Eugen Doga, romanul care a compus doua dintre cele mai frumoase valsuri ale tuturor timpurilor: Nu-mi place muzica. Daca mi-ar placea,eu n-as mai crea

Compozitorul Eugen Doga isi recunoaste indrazneala obraznica de a nu-i placea muzica pe care au compus-o altii, insa crede ca tocmai acest lucru l-a ajutat sa creeze coloane sonore si valsuri unice in lume. A lucrat la 200 de filme printre care Satra si Drama la vanatoare, iar doua piese de-ale sale au fost incluse in topul 200 al celor mai bune lucrari clasice din toate timpurile.

Top 5 cele mai frumoase citate din Arsenie Boca

Arsenie Boca este, probabil, ceamai populara figura religioasa din ultimele decenii din Romania. Profetiile sale continua sa uimeasca peste timp cu acuratetea lor, fiind cautate si analizate de.

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104.

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Cele mai bune clatite cu dovleac si scortisoara. Reteta simpla de preparare

Toamna este momentul propice sa dati iama in camara si sa pregatiti dovleacul asa cum vreti, ori ca placinta, ori ca prajitura ori, de ce nu, ca si chiftele. Cele mai bune clatite cu dovleac si scortisoara inainte sa va saturati toate gustarile cu dovleac, trebuie sa incercati si o portie cu dovleac si scortisoara, .

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Cele mai ciudate 15 descoperiri din intreaga lume. Oamenii de stiinta nu au avut nicio explicatie. FOTO

15 fotografii ale unor descoperiri arheologice ciudate din jurul globului, care nu ofera nicio explicatie. Oamenii de stiinta au ramas fara explicatii. 15 descoperiri din intreaga lume care ridica multe semne de intrebare. Arheologii au ramas fara raspuns Aceste descoperiri misterioase si ciudate par sa fi oferit cercetatorilor mai multe intrebari decat raspunsuri. De exemplu, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )