Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume. continuă pe Adevărul

Topul celor mai sexy barbati din lume. Cine ocupa pentru al doilea an consecutiv prima pozitie

Frumosi, celebri, bogati si cu sex-appeal. Asa arata cei mai sexy barbati din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Glamour. Majoritatea barbatilor inclusi in topul celor mai sexy barbati din lume sunt actori cunoscuti, care nu se afla la prima nominalizare.

Vocea Romaniei, detronata in topul celor mai urmarite programe de divertisment: care este emisiunea cu cele mai mari audiente in luna septembrie

Luna septembrie, care marcheaza inceputul grilei de toamna pentru televiziuni, a adus pe micile ecrane emisiuni de succes, care s-au luptat cot la cot pentru audiente. Pro TV si Antena 1 au acaparat primele 10 locuri din top, fiecare cu cate cinci productii.

Misterele celor mai stranii pietre vii din Romania. Trovantii din Costesti cresc dupa fiecare ploaie

Misterele celor mai stranii pietre vii din Romania. Trovantii din Costesti cresc dupa fiecare ploaie.

Cele mai frumoase 15 insule din Croatia

Croatia marcheaza astazi 26 de ani de independenta, insa sefii turismului tarii au sarbatorit in avans acum cateva luni) deoarece au anticipat o crestere de 30% a numarului de turisti in 2017. Daca in 2010, peste 9 milioane de persoane au vizitat Croatia, in 2014, s-a ajuns la 11,9 milioane, in timp ce in 2015 tara a gazduit 12,7 milioane de turisti, iar anul trecut aproape 13,8 milioane. Anul acesta numarul de vizitatori a ajuns la 17 milioane, conformThe Telegraph.

Misterele celor mai stranii pietre vii din Romania. Trovantii din Costesti, ciudateniile care cresc de 15 milioane de ani dupa fiecare ploaie

Formele stranii care s-au format in urma cu aproximativ 15 milioane de ani, in comuna valceana Costesti, au aprins imaginatia internautilor, nu putini fiind cei care au incercat sa explice.

Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Cel mai mare vehicul electric din lume este construit in timp record de un sindicat elvetian de companii. Prototipul in cauza nu este menit sa fie afisat la targuri, ci mai degraba pentru a ajuta cu munca dificila din siturile de exploatare. Cantarind 45 de tone cand este gol si 65 de tone umplut la [].

Faze tari: Cel mai scump iPhone X din lume va fi unul din aur inchinat lui Putin; Un chinez si-a ascuns serpi veninosi in sosete ca sa ii aduca ilegal in Canada; Tara in care peste un milion de pasari sunt ucise zilnic de catre pisici

Primul clip la 360 realizat in cosmos, in afara Statiei Spatiale Internationale, de doi cosmonauti din Rusia. Publicat de agentia spatiala Roscosmos, primul clip la 360 realizat din afara Statiei Spatiale Internationale. Bandajul inteligent care administreaza medicament pentru orice tratament. Bandajul este alcatuit din fibre electrice conductive, care sunt acoperite intr-un gel unde sunt depozitate medicamente.

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de.

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Toate femeile sunt innebunite dupa el (FOTO)

S-a aflat cine este cel mai sexi barbat din lume. Pe langa faptul ca este bogat si celebru datorita talentului sau in actorie, dar si filmului Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan a primit.

Imagini de infarct! Cel mai mare avion de pasageri din lume, in bataia vantului pe un aeroport din Germania

Imagini de infarct au fost filmate pe aeroportul din Dusseldorf, in timpul puternicei furtuni de joi, din nordul Germaniei. Un urias avion Airbus 380 a urmat un traseu serpuit pe pista, indata dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )