Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Praga. Obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati daca vizitati capitala Cehiei

Cele mai frumoase locuri din Praga. Turistii care ajung in capitala Cehiei au multe locuri deosebite de vizitat. Printre principalele atractii turistice se numara Podul Carol, Piata Vechiului Oras, Castelul Praga si Ceasul Astronomic.

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti.

VIDEO Minunile ascunse in Muntii Apuseni: Pestera Piatra Altarului, una dintre cele mai frumoase din Europa

Situata in versantul versantul drept al Vaii Ponorului, Pestera Altaruluieste considerata una dintre cele mai frumoase cavitati subterane din Romania si din Europa. Muntele o ascunde ca o adevarata comoara de care se bucura doar specialistii.

Sase ani de la moartea lui Michael Jackson: cele mai frumoase melodii ale Regelui muzicii pop

Astazi, 25 iunie, se implinesc sase ani de la moartea legendarului cantaret Michael Jackson, supranumit Regele muzicii pop. Desi artisul nu mai este printre noi, cele mai frumoase melodii ale sale sunt fredonate si astazi defanii sai depe tot globul.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai [] Cele mai ciudate inventii din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 30 cele mai frumoase destinatii de vazut in Romania - recomandarile celui mai cunoscut portal de calatorii din lume

Locuri dintre cele mai diferite, de la parcuri la castele, galerii de arta sau chiar un mall sunt in top 30 al destinatiilor din Romania recomandate de site-ul tripadvisor. com, cea mai cunoscuta platforma de calatorii din lume.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

Cele mai versatile ingredinte din bucatarie si la ce le poti folosi

Cand este vorba despre cumparaturile de la magazinul din colt, principala preocupare este sa iei cat mai mult pentru cat mai multe. Insa indiferent ca vrei sa gatesti, sa faci curatenie ori sa iti faci un tratament.

Cele mai mari stadioane din lume

Desi crema fotbalului mondial se afla in Europa, batranul continent se claseaza pe ultimul loc intr-un top cinci al celor mai mari stadioane din lume. Arena Barcelonei este cea mai impunatoare constructie de acest tip din Europa, iar surpriza acestui clasament il reprezinta stadionul de pe primul loc, unul cunoscut pentru crimele pe care le gazduieste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )