Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters.

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la adanci.

Dezastre pe mare: cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanukui se poate termina tragic. Numarul victimelor este uneori greu de.

Dezastre pe mare: cateva dintre cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile, scrie historia. ro. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanului se poate termina tragic. Numarul victimelor este.

Cum afecteaza retinerea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cum afecteaza arestarea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea. Iata cateva dintre cele mai importante numele si inventiile lor.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din SUA. Masoara 1,24 de metri si atrag toate privirile

N-am banuit niciodata ca voi fi in centrul atentiei. Este declaratia lui Lauren Williams, tanara cu cele mai lungi picioare din America. Au nu mai putin de 1,24 de metri. Lauren, in varsta de 26 de ani,.

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear.

Cele mai inalte si mai impresionante statui din lume

De la statuia lui Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro si pana la Statuia Libertatii sau chiar statuia cu chipul lui Decebal de pe Dunare, iata care sunt cele mai inalte si mai impresionante statui din lume.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )