Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul cu cele mai scumpe apartamente din tara

Antena3 Antena3,
Orasul cu cele mai scumpe apartamente din tara

Apartamentele din Cluj Napoca au devenit in luna august cele mai scumpe din tara, devansadu-le pe cele din Bucuresti, dupa o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, potrivi unui studiu, care arata. continuă pe Antena3

Apartamentele din Cluj au devenit cele mai scumpe din tara

Apartamentele din Cluj-Napoca au devenit in luna august cele mai scumpe din tara, devansadu-le pe cele din Bucuresti, dupa o crestere anuala a pretului solicitat de 11%, potrivi unui studiu care arata totodata ca la nivel national s-au inregistrat trei.

FOTO: Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite

Un model american, in varsta de 26 de ani, a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite ale Amercii. Astfel, picioarele lui Lauren Williams masoara 124 de centimetri.

Mustang este masina sport cu cele mai mari vanzari din lume, in primul semestru

Modelul Ford Mustang, o masina sport, a avut cele mai mari vanzari din lume in prima jumatate a anului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din SUA. Masoara 1,24 de metri si atrag toate privirile

N-am banuit niciodata ca voi fi in centrul atentiei. Este declaratia lui Lauren Williams, tanara cu cele mai lungi picioare din America. Au nu mai putin de 1,24 de metri. Lauren, in varsta de 26 de ani,.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Orase medievale, parcuri naturale si dealuri ciudate, pline de legende

Cele mai frumoase locuri din Lituania. Capitala tarii, Vilnius, Dealul Crucilor si statiunea Druskininkai se numara printre cele mai frumoase locuri din Lituania. Aceasta tara are numeroase obiective turistice deosebite, de la orase si castele medievale la parcuri naturale superbe si centre de tratament balnear.

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

Cele mai puternice banci din lume estimeaza ca euro va ajunge la paritate cu dolarul

Schimbarea brusca de pe piete si pericolul ca economia sa fie lovita de inflatie a facut ca Banca Centrala Europeana BCE) sa inunde si mai mult piata cu euro, lucru ce va duce ca moneda europeana sa.

Cele mai inalte si mai impresionante statui din lume

De la statuia lui Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro si pana la Statuia Libertatii sau chiar statuia cu chipul lui Decebal de pe Dunare, iata care sunt cele mai inalte si mai impresionante statui din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )