Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai frumoase nunti ale verii 2017

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase nunti ale verii 2017

Vara lui 2017 inca nu s-a incheiat, insa a fost deja intocmit un clasament al celor mai frumoase nunti din acest anotimp, celebre sau nu, insa foarte apreciate pe Instagram. Iata cine a excelat! . continuă pe ADPM

APLICATIE INTERACTIVA - Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania - Povesti dintr-o lume apusa

Cateva dintre cele mai frumoase biserici fortificate din zona Transilvaniei au fost surprinse in reportaje video de catre HotNews. ro si Deutsche Welle. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Toate reportajele video publicate de HotNews. ro si Deutsche Welle, acum puse pe harta intr-un format interactiv.

Kemal si Nihan, cele mai frumoase scene din serialul Dragoste infinita - VIDEO

Kemal si Nihan vor ramane in inimile fanilor din lumea intreaga drept unul dintre cele mai reusite cupluri din serialele turcesti. Cei doi actori talentati, Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, s.

Una dintre cele mai cunoscute cantarete ale Romaniei, acuzata de spionaj

Istoria spionajului cunoaste numeroase cazuri de metamorfozare a unor artisti-actori, cantareti, dansatori, plasticieni-in agenti de diferite categorii, mai ales in ceea ce priveste actiunile de.

Cele mai caraghioase reclamatii ale turistilor in vacante: Localnicele erau prea frumoase, m-am simtit complexata, Era prea mult nisip pe plaja

Unii turisti sunt cu adevarat ciudati, iar nemultumirile lor pot fi dintre cele mai caraghioase si absurde. Iata o complicatie a celor mai amuzante plangeri ale clientilor unor agentii de turism ca justtheflight. co. uk, bonvoyage. uk si thomascook. com.

VIDEO Cele mai frumoase fotografii din prima seara de distractie la Untold 2017

Zeci de mii de oameni s-au distrat in prima seara a Festivalului Untold. Jocurile de lumini care au insotit reprezentatiile artistilor au fost completate de un foc de artificii. 322 de participanti au primit ingrijiri de prim-ajutor, iar alti 30 s-au ales cu sanctiuni in valoare de 14. 000 de lei. Opt sesizari au fost legate de detinerea de substante ilegale.

Cladirea Rectoratului, una dintre cele mai frumoase din centrul istoric, va fi restaurata pentru prima data in ultimii 130 de ani

Fatada cladirii Rectoratului Universitatii Transilvania din Brasov isi va recapata stralucirea. Lucrarile vor dura un an, iar consturile sunt suportate de institutia de invatamant. Cladirea are o istorie de 130 de ani.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna iulie 2017

Locul 10: Asertivitatea. Cum sa ramai ferm indiferent de situatie - Conrad si Suzanne Potts; Locul 9: Revolutie - Emmanuel Macron; Locul 8: Zwischen den Welten. Siebenburger Sachsen und Banater Schwaben erzahlen - Ruxandra Hurezean. Intra in articol pentru a vedea topul integral.

Salcia, strabunica unuia dintre cele mai comune medicamente de astazi. Are mai putine efecte adverse decat aspirina

Scoarta de salcie se foloseste ca remediu naturist de peste 2000 de ani, chiar daca, intre timp, companiile farmaceutice au dezvoltat medicamente cu aceleasi efecte, chiar mai rapide decat ale salicinului extras din aceasta parte a plantei. Atuul pe care nu i l-a luat nimeni este legat de efectele adverse, mai putine la numar decat ale aspirinei.

MAE a dus Laserul de la Magurele la Expo Astana 2017. Teodor Melescanu: Este printre primele cinci cele mai interesante exponate

Pavilionul Romaniei in care se afla laserul de la Magurele este printre primele cinci pavilioane cu cele mai interesante exponate prezente la EXPO Astana 2017, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu.

Top 10 cele mai bune anvelope de vara pentru masinile de clasa medie

Care sunt in 2017 cele mai sigure, mai eficiente si mai silentioase anvelope de vara cu dimensiunea de 205/55R16 montate pe majoritatea masinilor de familie din clasa medie aflati dintr-un top realizat de britanicii de la Auto Express .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )