Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 2)

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 2)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 2. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 1)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 1.

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. Doar cele mai bune opt tenismene din lume ajung acolo si fiecare meci e ca o finala

Simona Halep a declarat, luni, ca abia astepta sa participe la Turneul Campioanelor, acest turneu fiind unul dintre cele mai importante pentru ea. Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. La inceputul.

E buna rau! Vezi cine este noua senzatie pe internet, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Tineti minte numele acesta, caci probabil il veti auzi destul de des in viitor: Yanet Garcia. Tanara prezentatoare a rubricii meteo a unei televiziuni din Mexic pare sa aiba deschisa calea spre succes, mai.

Berea Un zambet, un gand frumos si o floare ... numai pentru tine ! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu, made in Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine!Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Top 10 cele mai misterioase si inexplicabile fotografii din lume

Controversatele fotografii cu cele mai ciudate si inexplicabile aparitii surprinse de-a lungul timpului au lasat multe semne de intrebare, pana in prezent. Un top al celor mai spectaculoase fotografii misterioase.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cele mai sanatoase vase de gatit. 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie. Alege sanatos pentru tine si familia ta.

Femeile din Japonia sunt cele mai longevive din intreaga lume. Vezi care este speranta de viata a romanilor

Femeile japoneze raman cele mai longevive de pe planeta, cu o speranta de viata de 86,83 de ani, in crestere fata de anii anteriori. in urma lor sunt femeile din Hong Kong. Romancele au o speranta de.

Sinteza Zilei. Cele mai penibile momente ale dictatorului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai penibile momente din cariera lui Traian Basescu. Ceva care sa bata in penibil, in cariera lui infractionala, acest moment e.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )