Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

ADPM ADPM,
Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania. continuă pe ADPM

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

CNADNR initiaza o licitatie pentru modernizarea celui mai frumos drum din Romania, Transfagarasan

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca va initia o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect: Realizarea Expertizei Tehnice si.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

E buna rau! Vezi cine este noua senzatie pe internet, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Tineti minte numele acesta, caci probabil il veti auzi destul de des in viitor: Yanet Garcia. Tanara prezentatoare a rubricii meteo a unei televiziuni din Mexic pare sa aiba deschisa calea spre succes, mai.

Maiestrie si design la primul magazin din Romania care pune in valoare priceperea mestesugarilor romi

Obiectele de artizanat, realizate cu multa migala, au reusit sa capteze atentia tuturor, printr-un program inedit. Asociatia Mesteshukar Butiq le-a scos din nou la lumina si le-a reinterpretat. Talentul mai.

Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente.

Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

In topul traducerilor online din limba romana in alte limbi sunt expresiile ce faci, te iubesc, multumesc, arata statisticile Google Translate.

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )