Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Ce i-a scris Maria Tanase, inainte sa moara, iubitului sau grec, sau cum o alinta Rebreanu pe sotia sa Fanny

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Ce i-a scris Maria Tanase, inainte sa moara, iubitului sau grec, sau cum o alinta Rebreanu pe sotia sa Fanny

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire. continuă pe Adevărul

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cum l-a transformat Fanny pe realistul Liviu Rebreanu intr-un romantic incurabil. Scriitorul i-a dedicat o minunata declaratie de dragoste

Scrisorile trimise de Liviu Rebreanu sotiei sale Fanny erau atat de savuroase, asta pentru ca parca erau in antiteza cu stilul sau de scris realist si sobru, incat acestea au fost reunite intr-un volum numit Intime. Mai mult, Rebreanu este autorul uneia dintre cele mai frumoase si mai impresionante scrisori de dragoste din istoria literaturii romanesti.

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

FOTO ULUITOARE: Cum aratau cele mai FRUMOASE FEMEI, din Antichitate pana in prezent

Cu totii stim ca frumusetea este relatica si ca ceea ce unui om I se pare frumos, altuia ar putea sa ise para urat.

Internetul, taramul tuturor raspunsurilor: cele mai ciudate cautari de pe Google in materie de sex

Cand pudoarea ne impiedica sa vorbim cu prietenii despre sex si sa ne clarificam unele curiozitati, Google poate deveni cel mai bun prieten si sfatuitor. in topul cautarilor de informatii intime sunt dintre cele mai amuzante.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan.

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei.

Romania, jefuita din interior. Cele mai revoltatoare cazuri de retrocedari ilegale au pagubit statul cu aproape jumatate de MILIARD de euro

Statul roman a fost prejudiciat cu aproape jumatate de miliard de euro numai in cateva dosare de retrocedari ilegale. Vorbim despre cele mai mediatizate cazuri. Numai dosarul in care este implicat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )