Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

Adevărul Adevărul,
Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Ce i-a scris Maria Tanase, inainte sa moara, iubitului sau grec, sau cum o alinta Rebreanu pe sotia sa Fanny

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei.

Romania are cele mai multe exploatatii agricole din UE, dar cu suprafata utilizata in scadere

Suprafata agricola utilizata a Romaniei a scazut in 2013 cu aproape un milion de hectare fata de anul 2002, in conditiile in care Romania ramane cu cele mai multe exploatatii agricole la nivelul Uniunii Europene, dar cu o pondere a suprafatei agricole utilizate redusa, scrie Mediafax, citand rezultatele Anchetei Structurale in Agricultura, cercetare ce se realizeaza o data la fiecare 10 ani de catre Statistica. Astfel, suprafata agricola utilizata s-a redus cu 875. 000 de hectare, de la 13,93 milioane hectare in 2002 la 13,05 milioane hectare la finalul anului 2013.

Internetul, taramul tuturor raspunsurilor: cele mai ciudate cautari de pe Google in materie de sex

Cand pudoarea ne impiedica sa vorbim cu prietenii despre sex si sa ne clarificam unele curiozitati, Google poate deveni cel mai bun prieten si sfatuitor. in topul cautarilor de informatii intime sunt dintre cele mai amuzante.

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )