Libnet.ro
UNICEF

12:00

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iulie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iulie

Intram in Luna Iulie, Luna Racului de Apa. Aspectele saptamanii sunt: 1. Un Marte extrem de agresiv care ne poate da toate planurile peste cap. Luna in Descrestere care vizeaza sanatatea. Mercur. continuă pe Antena3

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

Vrei o masina cu transmisie automata? Top 5 cele mai accesibile masini din Romania

Transmisiile automate sunt mai populare astazi ca oricand, si exista o lista lunga de motive pentru care cumparatori aleg aceasta varianta in schimbul celor manuale. Confortul si economia de combustibil ar fi.

Cele mai ample alegeri din istoria Mexicului au loc azi. La prezidentiale este favorit un candidat care a promis ca l va pune la punct pe Trump

Aproximativ 89 de milioane de alegatori sunt chemati la urne, duminica, la alegerile prezidentiale, legislative, federale si locale din Mexic, sondajele de opinie indicand victoria unui politician populist ce a promis sa combata coruptia, cartelurile de droguri si sa-l puna la punct pe Donald Trump.

FOTO VIDEO Transfagarasanul, redeschis. Cum arata prima zi turistica pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume

Drumul National 7C, cunoscut mai mult ca Transfagarasan, i-a intampinat azi pe primii turisti, dupa cateva saptamani in care drumarii au lucrat non-stop ca sa-l pregateasca pentru circulatie. Sute de turisti romani si straini au venit in zona Laculului Balea ca sa admire cel mai spectaculos drum din Romania.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Rata somajului n Uniunea Europeana a scazut la cel mai mic nivel din ultimii zece ani

Rata somajului in zona euro a scazut la 8,4 la suta in luna mai, iar la nivelul intregii Uniuni Europene a fost de 7,0 la suta, cele mai mici valori din ultimii zece ani, anunta Eurostat, citat de Mediafax. Cehia are cea mai scazuta rata a somajului, de 2,3 la suta, fiind urmata de Germania, cu 3,4 la suta.

HOROSCOP. Cele mai puternice patru semne zodiacale si puterile lor secrete - De ce Berbecii au atata energie

Exista patru semne zodiacale care sunt puternice si stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. BERBEC - Este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale care exista. Este plin de energie si entuziasm,.

Melania Trump, cele mai comentate aparitii vestimentare

Melania Trump este considerata una dintre cele mai versatile Prime Doamne ale Casei Albe. Daca ceva este clar, e faptul ca ea nu alege brand-uri pentru buzunarele tuturor, din contra tinteste spre colectii de lux si tinute personalizate. Iata care au fost cele mai comentate pana acum.

Razboinica Alina, de la Exatlon pe podiumul de moda: Cele mai fierbinti ipostaze in care ai vazut-o vreodata (FOTO)

Alina Pana a fost una dintre cele mai apreciate Razboinice de la Exatlon. Si asta datorita formelor perfecte pe care le afisa in costum de baie. Dupa show, Alina a fost asaltata de propuneri de a deveni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )