Libnet.ro
UNICEF

10:00

Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

Playtech Playtech,
Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

Top 10 telefoane: cele mai rapide modele din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre.

12 obstacole in calea armoniei in cuplu: care sunt cele mai frecvente greseli ale partenerilor, potrivit psihologului

Intr-o lume in care stresul reprezinta un factor perturbator tot mai raspandit, armonia de cuplu este cautata de tot mai multi parteneri, care au inteles mai mult ca oricand necesitatea unui psiholog in tot acest proces.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai norocoase zodii. Vezi daca te afli printre ele

Fiecare zodie este norocoasa intr-o masura mai mare sau mai mica. De aceea, ne-am gandit sa iti spunem cum arata clasamentul zodiilor, in functie de cat de norocoase sunt. in cercurile astrologice se.

Cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi

Pentru a se regenera ficatul nu are nevoie doar de odihna, ci si de o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Descopera in randurile de mai jos care sunt cele mai bune fructe pentru ficat si rinichi!.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Remedii naturiste pentru a trata infectiile vaginale: care sunt cele mai eficiente

Infectiile genitale au fost dintotdeauna o reala problema pentru majoritatea femeilor. Infectiile genitale pot fi combatute prin folosirea unor produse naturise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )