Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cele mai frumoase trasee din lume ce merita a fi parcurse cu bicicleta FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase trasee din lume ce merita a fi parcurse cu bicicleta FOTO

Motorul de cautare momondo. ro propune cele mai spectaculoase destinatii din lume care merita a fi parcurse pe doua roti. printre acestea se numara traseul pentru biciclete Van Gogh din Olanda sau traseul Rim, Marele Canion, Arizona. continuă pe Adevărul

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si.

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

Organizatia Natiunilor Unite, despre cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent: Migrantii, criza umanitara cu adevarat majora

Situatia din regiunea siriana Idlib reprezinta cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent, a afirmat marti un responsabil al ONU, la o zi dupa o misiune de evaluare umanitara in nord-vestul Siriei, informeaza AFP. ONU evalueaza la aproape 1 milion de persoane, dintre care jumatate sunt copii, numarul de refugiati din nord-vestul Siriei de la inceputul lui decembrie 2019.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Operatiunea Ofsaid. Ancheta de amploare in fotbalul portughez, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Perchezitii la cele mai mari cluburi din tara si la Mendes, agentul lui Ronaldo

Autoritatile portugheze au confirmat ca procurorii au desfasurat zeci de perchezitii, miercuri, intr-un dosar referitor la presupuse fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, ce vizeaza cele mai mari.

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitari, mesaje si urari pentru mame

In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la aceasta data se serbeaza MAMA.

Cele mai frumoase STATUSURI de Facebook

Mai jos v-am pregatit o colectie de statusuri pentru pozele de pe facebook sau oricare alta retea de socializare pe care o utilizati, care se potrivesc tuturor situatiilor din viata: statusuri pentru pozele.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Business report: Romania are cele mai supraaglomerate locuinte din UE: Comparatii si observatii; Bancile dau atacul la Revolut, ca sa isi limiteze pierderile. Comisioane de pana la 1,5% la transferuri

Oamenii nu aleg sa demisioneze doar pentru ca au primit o oferta financiara mai buna de la o alta firma. O greseala pe care o fac frecvent companiile. Analiza: Cat polueaza, de fapt, Romania? Indicatorii pe 5 directii de poluare, comparativ cu alte state. in 2017, tara noastra inregistra o reducere cu 45,86% a.

CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA COMPANIEI Cemacon - cifra de afaceri in crestere cu 41%, anul trecut

Cemacon, companie ce activeaza pe piata blocurilor ceramice din tara noastra, a anuntat o crestere a cifrei de afaceri cu 41%, anul trecut fata de 2018, pana la 143,61 milioane lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )