Libnet.ro
UNICEF

07:30

CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA COMPANIEI Cemacon - cifra de afaceri in crestere cu 41%, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CELE MAI BUNE REZULTATE DIN ISTORIA COMPANIEI Cemacon - cifra de afaceri in crestere cu 41%, anul trecut

Cemacon, companie ce activeaza pe piata blocurilor ceramice din tara noastra, a anuntat o crestere a cifrei de afaceri cu 41%, anul trecut fata de 2018, pana la 143,61 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Business report: Romania are cele mai supraaglomerate locuinte din UE: Comparatii si observatii; Bancile dau atacul la Revolut, ca sa isi limiteze pierderile. Comisioane de pana la 1,5% la transferuri

Oamenii nu aleg sa demisioneze doar pentru ca au primit o oferta financiara mai buna de la o alta firma. O greseala pe care o fac frecvent companiile. Analiza: Cat polueaza, de fapt, Romania? Indicatorii pe 5 directii de poluare, comparativ cu alte state. in 2017, tara noastra inregistra o reducere cu 45,86% a.

Utile: Cele mai bune remedii care combat cu succes sughitul; Flora intestinala se reface, daca respecti reguli simple

Un medic infectionist ne invata cum sa recunoastem complicatiile gripei. Dureri de cap, greata si varsaturi. in general, encefalitele sunt date de catre virusuri si. Vitamina C imbunatateste efectele imunoterapiei. O echipa de cercetatori a administrat doze mari de vitamina C unor soricei supussi imunoterapiei si au observat o.

Cele mai vechi afaceri din lume inca in viata. Cea mai batrana companie din Romania este un producator de bere

Business Financing Marea Britanie a publicat recent o harta interesanta care arata care este cea mai veche companie din aproape) fiecare tara din lume.

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

In cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anuntat inceperea unei colaborari cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair .

Strigatul unui iranian: Romania e a doua mea casa! Nu e corect ce ni se intampla

Dinamo are cele mai bune rezultate din handbalul masculin romanesc din ultimii 26 de ani si, drept rasplata, va avea echipa destramata, daca ramane in vigoare ultima decizie a federatiei.

Dacia anunta primul model electric din istoria marcii

Brandul romanesc Dacia a anuntat, marti, Dacia Spring, primul model electric din istoria marcii, cu o autonomie estimata la 200 km.

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )