Libnet.ro
UNICEF

09:31

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

B1 B1,
TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si. continuă pe B1

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoanele dragi

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!.

Cele mai frumoase STATUSURI de Facebook

Mai jos v-am pregatit o colectie de statusuri pentru pozele de pe facebook sau oricare alta retea de socializare pe care o utilizati, care se potrivesc tuturor situatiilor din viata: statusuri pentru pozele.

Adevarul din spatele celei mai frumoase relatii de iubire de la Survivor: Karina nu e indragostita! Cine o asteapta la Craiova

Show-ul de la Kanal D, Survivor Romania a avut cateva momente pline de pasiune zilele acestea, momente surprinse de camerele de luat vederi. Protagonista a fost Karina, din echipa Razboinicilor. Adevarul din spatele celei mai frumoase relatii de iubire de la Survivor: Karina nu e indragostita! Pe numele adevarat, Elena Karina Fetica, este din Craiova, .

Planul la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Tronsoanele cele mai grele, licitate in baza unor studii incomplete, criticate de expertii europeni Cum justifica CNAIR si ce probleme a identificat un geolog

O mare parte din sectiunile montane din autostrada A1 Sibiu - Pitesti, practic zonele cele mai grele, vor fi scoase la licitatie, cu toate ca vechile studii nu au fost refacute, iar forajele geotehnice cerute de expertii europeni lipsesc aproape cu desavarsire. CNAIR sustine insa ca are o analiza noua realizata de BEI, care ii sprijina, dar noi informatii indica de fapt ca aceasta a vizat doar tunelurile, nu intregul traseu. in schimb, expertii critica lipsa forajelor geotehnice, iar intr-un caz chiar discrepanta majora intre un foraj vechi si unul realizat recent in acelasi punct. Riscurile sa ne ducem in 20 de ani in ritmul asta sunt foarte mari. Daca nu e studiata cum trebuie, autostrada nu se va face, avertizeaza expertii.

Utile: Cele mai periculoase 10 obiceiuri care iti distrug rinichii; Ce drepturi ai cand faci cumparaturi online; Metoda prin care ai putea adormi in numai 60 de secunde daca ai probleme cu somnul

Medic: Donarea de sange scade riscul de infarct si accident vascular cerebral. Dr. Doina Gosa: Donarea de sange are beneficii certe, cum ar fi: monitorizarea starii. Ce simptome apar in toate tipurile de cancer si sunt adesea ignorate. Scadere in greutate inexplicabila :cele mai multe persoane cu cancer vor pierde in greutate.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

Unii peste alapoundii: Romacentnia are cele mai supraaglomerate locuinapounde din UE (Eurostat)

Romacentnia este campioana europeana a supraaglomerarii locuine155;elor an care locuiesc cetae155;enii proprii, conform datelor publicate de Eurostat.

MESAJE de 8 martie, Ziua Femeii 2020. Cele mai frumoase urari, felicitari si SMS-uri

MESAJE de 8 martie, Ziua Femeii 2020. Cele mai frumoase urari, felicitari si SMS-uri! Nu exista barbat care sa nu trimita cateva mesaje de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii. Descopera in randurile de mai.

Cele mai utile aplicatii mobile in 2020

In zilele noastre, telefoanele mobile au devenit mai mult decat niste dispozitive pe care sa le folo.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )