Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai groaznice masacre din trecutul romanilor: sate intregi trecute prin foc si oameni obligati sa manance bucati din trupurile semenilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai groaznice masacre din trecutul romanilor: sate intregi trecute prin foc si oameni obligati sa manance bucati din trupurile semenilor

Rascoala condusa de Gheorghe Doja, revoltele motilor din Transilvania, condusi de Horea, Revolutia de la 1848 1849, in care s-a remarcat, ca lider al romanilor Avram Iancu se numara printre cele mai sangeroase miscari de protest din istoria romanilor. Revoltele au dus insa la atrocitati cumplite, potrivit relatarilor vremii. continuă pe Adevărul

Top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder

Ouale Kinder sunt o bucurie pentru cei mai, si cei mici deopotriva. Numai ca au existat situatii in care in loc de mult dorita jucarie oamenii au gasit alte lucruri. Unii au ajuns chiar la inchisoare pentru fapta lor. Iata care este top 3 cele mai ciudate descoperiri din ouale Kinder.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce.

Care sunt cele mai influente gadgeturi din lume TIME a publicat lista

Una dintre cele mai influente publicatii internationale, TIME Magazine tocmai a publicat topul celor mai influente gadgeturi create vreodata. Ideea din spatele acestui clasamen destul de subiectiv si neobisnuit a fost de a gasit dispozitivele care si-au lasat amprenta pe intregul mapamond, au inspirat multe copii si, eventual, au dat startul unui trend. Cu alte [].

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Povestea preotului-speolog care pazeste una dintre cele mai periculoase pesteri din Romania: Riscul sa mori este foarte mare, mai ales primavara si vara

Pestera Tausoare, una dintre cele mai fascinante pesteri din tara si o adevarata minune a lumii in ochii speologilor, este ingrijita de mai bine de 15 ani de un preot ortodox. Acesta nu are doar grija de pestera pe care o cerceteaza speologi din intreaga lume, ci a si transmis pasiunea sa fiului sau, care a intrat prima data in Tausoare pe cand avea doar cativa ani.

Stii care sunt cele mai murdare locuri din locuinta ta? Descopera cum trebuie sa le cureti ca sa indepartezi toti microbii

Zi de zi intram in contact cu bacterii periculoase care ne pot imbolnavi. Conform secretele. com, cafetierele adapostesc cei mai multi microbi, in rezervor, intrucat este umed si.

Cele mai frumoase poduri din lume

Uneori arhitectura unor constructii poate fi atat de puternica incat defineste un oras. O parte dintre aceste structuri spectaculoase sunt podurile, care impresioneaza prin forma si dimensiunile lor. Aflati in prezentarea urmatoare care sunt zece.

Imagini de colectie cu cele mai importante femei din viata Printului William: Printesa Diana si Kate Middleton, surprinse in tinute asemanatoare (VIDEO)

Printesa Diana a fost o mare iubitoare de moda, iar prin prisma rangului pe care l-a avut, cu fiecare ocazie devenea centrul atentiei. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge atrage inevitabil comparatii cu mama.

Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

OrasulLeicesterdinRegatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, aflat la aproape 160 de kilometri de capitala Londra, a reusit sa se ridice peste metropola. Si nu din punctul de vedere al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )