Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai ieftine destinatii din Europa pe care le poti vizita iarna aceasta

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine destinatii din Europa pe care le poti vizita iarna aceasta

Dupa toate festivitatile lunii decembrie, o mica escapada europeana pare a fi antidotul perfect impotriva depresiei post-sarbatori. Destinatiile europene in afara sezonului sunt cea mai buna idee pe care ati avut-o vreodata. Zborurile sunt accesibile, cazarea este redusa si tot ce doriti sa vizitati este inca acolo, fara aglomeratia de peste vara. continuă pe Adevărul

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Astazi, 11 decembrie, a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Programul optimilor de finala: FC Basel Elvetia) - Manchester City Anglia) Bayern Munchen .

Castelul din Romania, inclus in topul celor mai frumoase din Europa

Castelul Bran este inclus de publicatia spaniola, El Pais, printre 20 cele mai frumoase castele din Europa. Imaginea cetatii din Pasul Bran-Rucar este a treia, dintr-o galerie de 20 de poze, dupa celebrul Castel Ne.

Top 10 cele mai varstnice mame din lume si povestile lor: pe ce loc se afla romanca Adriana Iliescu FOTO

Sarcina poate fi descurajanta pentru orice mama, dar atunci cand intra in ecuatie si o varsta mai inaintata lucrurile sunt cu siguranta complicate. Cu toate acestea, exista numeroase mame in intreaga lume care isi asuma toate riscurile pentru a-si tine in brate propriul copil chiar si cand nimeni nu mai crede ca poate fi posibil.

Europa este in alerta dupa explozia din Austria care a dus la sistarea livrarilor de gaze

O explozie puternica a avut loc marti dimineata la cel mai important hub de gaze din Europa situat la Baumgarten in estul Austriei. O persoana a murit, iar cel putin 21 au fost ranite, conform bilantului pr.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

Cele mai bune ceaiuri care ne vindeca rapid de raceala si gripa. Recomandarea specialistilor pentru fiecare afectiune

Ceaiurile cu efect energizant, expectorant sau revitalizant pot ameliora sau chiar grabi vindecarea persoanelor racite sau gripate. Infuziile din plante sunt printre cele mai bune leacuri, ele avand rolul de a sprijini organismul in procesul de vindecare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )