Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Site-ul Post Office Tavel Money a lansat cel mai recent City Cost Barometer, care arata orasele cele mai accesibile pentru un city break in Europa. continuă pe Adevărul

Moto C2 si C2 Plus vor fi cele mai ieftine telefoane Motorola in 2018

Au trecut doar cateva saptamani de cand oficialii Motorola au dezvaluit noii membrii ai seriilor G si E de smartphone-uri. Acum, producatorul se pregateste pentru lansarea Moto C2 si Moto C2 Plus. Avand in vedere valul de lansari din ultimul an, este imbucurator faptul ca cei de la Motorola incearca un pic sa se pondereze [].

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine dect Romnia, sustine ministrul bulgar al Dezvoltarii

Bulgaria construieste cele mai ieftine autostrazi din Europa, a spus ministrul bulgar al Dezvoltarii Regionale. Nikolay Nankov a precizat insa ca, in pofida costurilor reduse, calitatea autostrazilor din tara vecina este una buna, relateaza novinite. com. Potrivit cifrelor, bulgarii platesc de doua ori mai putin decat Romania pentru un kilometru de autostrada, respectiv 3. 1 milioane de euro fata de 6. 3 milioane.

Bulgaria construieste autostrazi de doua ori mai ieftine decat Romania

Autostrazile construite de catre vecinii nostri de la sud sunt cele mai ieftine din Europa. O spune ministrul bulgar al Dezvoltarii, Nikolay Nankov. Acesta a prezentat cifre care arata ca bulgarii.

Rochii pentru domnisoarele de onoare. Cele mai cautate 10 modele!

Zilele in care domnisoarele de onoare trebuiau sa fie imbracate identic au trecut de mult. De acum, puteti fi creative si purta ce va place si ce doriti la nuntile in care aveti aceasta responsabilitate. Noi v-am pregatit cateva sugestii, in caz ca sunteti in pana de inspiratie.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. O treime dintre femeile active din.

Coincidenta la Ministerul Educatiei: cele mai multe materiale didactice omologate apartin firmei de la care Ministerul a vrut sa cumpere fara licitatie panouri de Centenar

Ministerul Educatiei a omologat 165 de titluri care pot fi folosite de profesori si invatatori la clasa, contra cost. Cele mai multe dintre materialele didactice aprobate acum de Minister apartin editurii private Eurodidactica; este vorba despre aceeasi firma de la care Ministerul Educatiei a vrut sa cumpere, fara licitatie, panouri interactiv-educative de peste 2 milioane de lei, cu ocazia Centenarului, iar dupa intrebarile HotNews. ro a retras anuntul de pe site, fara niciun alt detaliu. Acum, numele firmei apare in Lista mijloacelor de invatamant omologate in perioada februarie-aprilie 2018, in vederea utilizarii lor in invatamantul preuniversitar, publicata de Ministerul Educatiei. Vezi lista firmelor cu materiale didactice omologate de Ministerul Educatiei.

Bloomberg: Cele mai sarace tari din UE, printre care si Romnia, vor acum sa intre si ele n zona euro

Cele mai sarace tari din Uniunea Europeana isi doresc acum sa adere la zona euro, scrie publicatia financiara Bloomberg.

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )