Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai importante criterii pentru alegerea hainelor de blana naturala

B1 B1,
Cele mai importante criterii pentru alegerea hainelor de blana naturala

Alese in mod oficial drept reginele iernii, cele mai frumoase modele de haine de blana naturala, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor. Oare care este materialul care a reusit sa traverseze epocile,. continuă pe B1

Cele mai potrivite sporturi pentru copii in functie de varsta

Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme si seriale

Pentru amatorii de benzi desenate, filme cu super eroi si seriale de super actiune, San Diego Comic-Con este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an, iar 2019 nu a fost o.

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de .

FOTO: 5 cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Bruce Willis, Nicole Kidman, Nicolas Sarcozy, printre veteranii relatiilor stabile

Exista fericire si longevitate pentru cuplurile de la Hollywood! Staruri celebre se bucura de povesti de dragoste, care dureaza de mai bine de un deceniu, si nu dau vreun semn ca lucrurile s-ar schimba pentru in acest sens. Bruce Willis, Nicole Kidman sau Nicolas Sarcozy sunt doar cateva nume celebre care au dovedit ca detin .

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro.

Caldura sufocanta in Europa. Care sunt tarile care au trait cele mai fierbinti zile din istorie

Europa fierbe. Belgia, Olanda si Germania au trait cele mai fierbinti zile din istorie, iar ce e mai rau inca nu a venit. Belgia a declarat cod rosu de caldura pentru toata tara, o masura fara precedent.

Acestea sunt cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic

Cele mai sigure locuri s-ar afla la partea din spate a avionului. in schimb, pasageri asezati deasupra aripii au cele mai mici sanse de supravietuire, pierderea integritatii structurale in cazul unei aterizar.

Cele mai bune 8 telefoane mobile din 2019. Iata cum arata topul

Tehnologia telefoanelor mobile este una dintre cele mai orientate spre schimbare si modernizare. Acestea devin din ce in ce mai inteligente, mai rapide si multifunctionale. Le tinem aproape de noi zi de zi si nu mai concepem viata fara ele.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )