Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana la dulceata de soc si mierea de tei

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana la dulceata de soc si mierea de tei

Manifestarile care se desfasoara in satele din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru turisti, pentru ca aici se gasesc produsele traditionale care lipsesc de pe rafturile hypermaketurilor, dar si atmosfera de altadata. continuă pe Adevărul

Cele mai importante sarbatori din satul romanesc. Cu ce produse sunt atrasi turistii: de la branza facuta la stana, la dulceata de soc si la mierea de tei

Manifestarile care se desfasoara in satele din Romania sunt din ce in ce mai atractive pentru turisti, pentru ca aici se gasesc produsele traditionale care lipsesc de pe rafturile hypermaket-urilor, dar si atmosfera de altadata.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

VIDEO Laura Bretan, vocea de la Romanii au talent care a facut unul dintre cele mai bune momente din istoria show-ului

Laura Bretan este vocea de la Romanii au talent care a emotionat juriul pana la lacrimi si a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga atunci cand a inceput sa cante melodia O mio bambino caro. Laura are doar 13 ani, are parinti romani, dar s-a nascut si a crescut in America, unde s-au facut mai multe reportaje despre talentul micutei cantarete de opera.

Mostenirea de suflet a unui fotograf. O zi din viata propriei fiice, timp de 15 ani. Cele mai importante lucruri pe care le realizam sunt amintirile

Fotografia a fost pasiunea mea inca de cand eram destul de mare ca sa tin un aparat, dar azi vreau sa va arat 15 fotografii care imi sunt foarte dragi. Niciuna nu este facuta de mine, marturisea, in februarie 2012, fotograful Steve Addis, la inceputul conferintei TEDx.

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania NU au aviz de siguranta

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania nu au aviz de siguranta, spune Alin Goga, consilier juridic la Compania Nationala de Drumuri. Este vorba despre DN1 si de Centura Bucurestiului, doua.

Cel mai mare vot din turismul romanesc

000 de romani isi aleg destinatia de vacanta favorita De cateva zile piata autohtona de turism a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare. Peste 50. 000 de romani isi aleg destinatia de vacanta.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Cele mai sanatoase tipuri de sare

Sarea este unul dintre cele mai populare ingrediente din bucatarie. Exista o multime de sortimente de sare, de diferite culori si cu preturi diferite. Te intrebi, insa, ce diferentiaza fiecare sortiment? Daca sarea.

Noile trailere pentru cele mai asteptate filme din 2016 te vor face sa fii si mai nerabdator

Dupa ce au cam esuat cu Batman v Superman: Dawn of Justice, cei de la Warner Brothers s-au gandit, probabil, sa mizeze pe Suicide Squad mai mult. Daca Batman v Superman a fost criticat pentru sobrietate, se pare ca nici nu se va pune problema de asa ceva in cazul Suicide Squad. Filmul va fi [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )