Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania NU au aviz de siguranta

Antena3 Antena3,
Doua dintre cele mai importante sosele din Romania NU au aviz de siguranta

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania nu au aviz de siguranta, spune Alin Goga, consilier juridic la Compania Nationala de Drumuri. Este vorba despre DN1 si de Centura Bucurestiului, doua. continuă pe Antena3

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

Un atelier revolutionar destinat start-up-urilor va fi dezvoltat la Bistrita. Acesta va fi acreditat de una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Parcul Industrial situat la doi pasi de Bistrita vine cu un produs revolutionar destinal start-up-urilor. Este vorba despre un Fab Lab, un atelier unde firmele aflate la inceput care nu-si permit sa-si dezvolte propria linie de productie, vor putea realiza orice produs. Fab Lab-ul urmeaza a fi acreditat de MIT, una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii.

Kate Beckinsale este una dintre cele mai frumoase actrite. Iata cum arata fiica ei

Este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa Kate Beckinsale se pare ca a transmis mai departe mostenirea genetica.

Cele mai bogate familii din lumea modei. Cine sunt oamenii care conduc aceasta industrie

Cele mai bogate familii din lumea modei inregistreaza anual cifre de afaceri care trec de ordinul miliardelor de dolari. Sunt copiii si nepotii marilor creatori si oameni de afaceri, care au pus bazele unor imperii in urma cu zeci de ani, imperii care dicteaza acum tendintele in lumea modei.

Cea mai mare banca din Romania nu mai acorda credite prin programul Prima Casa

BCR, cea mai mare banca din Romania, a scos din oferta sa de creditare imprumuturile Prima Casa, pentru ca a epuizat plafonul de garantii. BCR acorda acum doar credite ipotecare.

Clipul zilei: 65 dintre cele mai iubite piese de Rock 'N' Roll prezentate in 5 minute

Pentru un weekend inspirat, va recomandat la inceput de sfarsit de saptamana o calatorie virtuala printre cele mai iubite 65 de piese Rock 'N' Roll.

Eurostat: Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE

Cu un somaj de doar 6,5%, Romania marcheaza una dintre cele mai mici rate ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene.

Cele mai curajoase femei din Romania, premiate de Ambasada SUA

Erika Garnier, o tanara in carucior cu rotile, a fost desemnata de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti cea mai curajoasa femeie a anului. La ceremonie au mai fost premiate inca alte cinci.

Tutun de lux: cele mai scumpe tigari din lume

Fumatul este considerat de multi drept un viciu scump, care sapa adanc in buzunarele multor persoane cu venituri si-asa scazute. Dar pentru pasionatii de lulea, exista si anumite branduri rare, de o calitate aparte care, deloc surprinzator, sunt si cele mai scumpe tigari din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )