Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante zece masini, premiere la Salonul Auto de la Paris 2016

Salonul Auto de la Paris a avut anul acesta peste 60 de premiere mondiale modele noi de masini si concepte), destul de putine pentru una dintre cele mai renumite expozitii de masini. Dintre acestea am ales zece cele mai importante modele de serie. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai importante deprinderi ce pot asigura independenta copiilor: trecerea de la smartphone la citirea unei harti

Evolutia tehnologiei a facut ca noile generatii sa-si piarda abilitatile de a executa lucruri simple precum citirea unei harti sau scrisul de mana. Conform studiilor, copiii nu cunosc mare parte din activitatile ce le pot asigura independenta, specialistii oferind parintilor sfaturi despre cum sa le deschida apetitul pentru mesterit.

TOP 10 concepte de masini prezentate la Salonul Auto de la Paris 2016

Modele impresionante de concepte de masini au putut fi admirate si anul acesta la Salonul Auto de la Paris, chiar daca nu in numar la fel de mare precum in alti ani, intrucat au lipsit cateva marci auto de prestigiu: Bentley, Lamborghini, Ford, Volvo,.

Cele mai interesante coafuri si machiaje de la Paris Fashion Week

La Paris Fashion Week, privirile tuturor nu au cazut doar asupra hainelor si a accesoriilor prezentate de marile case de moda, ci si asupra machiajului si al coafurilor manechinelor. Iata cele mai interesante.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari

Indicatorii de sanatate din Statele Unite sunt sub medie, comparativ cu 12 cele mai avansate tari, in ciuda investitiilor private si publice puternice, informeaza Coface, prin intermediul unui comunicat de presa.

Cele mai bune deserturi din lume: ce trebuie neaparat sa gustati daca ajungeti prin aceste 22 de tari FOTO

Se spune ca o masa nu este completa fara desert. Chiar daca aceasta regula se poate aplica in toata lumea, deserturile difera de la o tara la alta. Prin urmare, v-am pregatit o lista cu cele mai bune prajituri pe care trebuie neaparat sa le incercati daca pasii va poarta in aceste zone.

TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Cele mai ieftine destinatii turistice din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Forumul Economic Mondial , care a luat in calcul preturile biletelor de avion, cazarea si costul vietii. Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

selfie69 este filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani: cati spectatori au fost la cinema in primele trei saptamani VIDEO

Comedia selfie69, regizata de Cristina Iacob, a devenit filmul romanesc cu cele mai mari incasari din ultimii 26 de ani.

Maria Sharapova, dupa ce i-a fost redusa suspendarea: Este una din cele mai fericite zile

TAS Tribunalul de Arbitraj Sportiv) i-a redus, marti, suspendarea Mariei Sharapova de la doi ani la 15 luni, motiv de mare bucurie pentru jucatoarea din Rusia. La aflarea vestii, Masha a scris pe pagina personala de Facebook: Este una din cele mai fericite zile.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )