Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai incredibile momente cu Maradona! Fotbalistul a incetat din viata la 60 de ani!

ADPM ADPM,
Cele mai incredibile momente cu Maradona! Fotbalistul a incetat din viata la 60 de ani!

Diego Maradona a incetat din viata ieri, la varsta de 60 de ani. De-a lungul anilor, acesta s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor. Retraim astazi cateva din momentele memorabile din cariera sa. continuă pe ADPM

CITR: Cele mai importante schimbari ale legislatiei fiscale din 2020

Anul 2020 a adus odata cu pandemia si o serie de schimbari legislative cu impact pentru mediul de afaceri romanesc. Fie ca vorbim despre o noua amnistie fiscala, despre masuri pentru sustinerea economica a companiilor in perioada pandemiei, de.

Apartamente de vanzare Bucuresti: unde sunt cele mai ieftine locuinte

Si in acest an, cele mai cautate apartamente din Bucuresti si din Romania au fost apartamentele cu doua camere. Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus a facut insa ca cererea de case sa.

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la editia din 2021 a premiilor Grammy, cele mai prestig.

Horoscop. Cele mai empatice zodii. Atentie, ele sunt extrem de sensibile!

Empatia este acea abilitate de a prelua emotiile celorlalti si pe care o avem toti, in mai mare sau in mai mica masura. Sa fii empatic inseamna sa arati ca esti deschis la emotiile altora, dar si ca le percepi si le simti la randul tau. Horoscop. Care sunt cele mai empatice zodii Asta, clar, .

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

32.000 de oameni, concediati de una dintre cele mai mari companii din lume

Una dintre cele mai mari companii din lume, cu ample activitati de productie cinematografica, care detine si mai multe parcuri tematice, inclusiv in Europa, a anuntat Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) cu privire la intentia sa de a concedia nu mai putin de 32. 000 de oameni pana la jumatatea anului viitor.

Beyonce, artista cu cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy 2021. Este urmata de Billie Eilish si Dua Lipa

Marti, Beyonce s-a bucurat de cele mai mai multe nominalizari la Premiile Grammy din 2021. La 39 de ani, diva se bucura de o performanta deosebita, fiind nominalizata la nici mai mult si nici mai putin de noua.

Grammy 2021. Beyonce, Taylor Swift si Dua Lipa, cele mai multe nominalizari. Lista completa VIDEO

Beyonce, Taylor Swift, Roddy Ricch si Dua Lipa au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 63-a editie a galei premiilor Grammy, care va avea loc pe 31 ianuarie 2021.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )