Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Adevărul Adevărul,
Cele mai linistite sarbatori de iarna din ultimii ani: niciun deces in accidente rutiere

Cele mai linistite sarbatori de iarna la Calarasi din ultimii ani. Cele trei accdiente uriere inregistrate in perioada 24 decembrie-4 ianuarie 2015 nu s-au soldat cu niciun deces si nu au fost comise infractiuni grave contra vietii, cum sunt omorul, tentativa de omor sau loviturile cauzatoare de moarte. continuă pe Adevărul

FOTO Iasii sub zapada. Cele mai reusite instantanee urbane de iarna surprinse in ultimii ani de catre fotografii Adevarul

Ninsorile abundente cazute in ultimii ani la Iasi au creat, in afara de greutati si probleme pentru soferi sau pietoni, si posibilitatea realizarii unor fotografii de exceptie.

Cele mai importante evenimente geopolitice din 2014, de la declinul economic al Europei la criza ruso-ucraineana

Este timpul listelor si al retrospectivelor, iar o analiza completa a anului 2014, din punct de vedere geopolitic cel putin, arata ca a fost un an al oscilatiilor intre victorii si esecuri. Au inceput razboaie, au fost inventate lucruri, am vazut.

Cele mai frumoase peisaje de iarna, surprinse de obiectivul aparatului foto in Baragan

Dincolo de drumuri blocate si oameni prinsi sub nameti, spectacolul iernii din Baragan este de-a dreptul coplesitor. Pe site-urile de socializare sau blog-uri mai multi fotografi din Slobozia au surprins iarna in toata splendoarea sa.

FOTO Cele mai frumoase peisaje de iarna, surprinse de fotografi profesionisti in Dambovita

Chiar daca am avut trei zile de ger siberian in judetul Dambovita, cu temperaturi si de -20 de grade, ne putem bucura in voie de peisajele mirifice din Targoviste, dar si din Muntii Bucegi, de la altitudini de peste 1800 de metri.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

Cele mai ciudate bauturi alcoolice din lume

Cu certitudine, omenirea are o pasiune pentru licorile bahice, iar datele istorice arata ca bauturile alcoolice se obtineau prin fermentatie inca din urma cu 10. 000 de ani inainte de Hristos. insa dincolo de vin, bere si alte lichide care ni se urca la cap exista unele pe care putini s-ar incumeta sa le guste din cauza ingredientelor cel putin ciudate.

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

FOTO Cele mai frumoase imagini surprinse iarna in muntii din Valcea

Cele mai spectaculoase peisaje de iarna pot fi admirate in nordul judetului Valcea, in Muntii Capatanii sau pe Varful Cozia. Imaginile in care predomina albul zapezii te duc cu gandul la iernile de altadata.

Euro a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,5%, la 1,1945 de dolari, la 6:58 in Londra, dupa ce a coborat la 1,1864 dolari pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )