Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate bauturi alcoolice din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate bauturi alcoolice din lume

Cu certitudine, omenirea are o pasiune pentru licorile bahice, iar datele istorice arata ca bauturile alcoolice se obtineau prin fermentatie inca din urma cu 10. 000 de ani inainte de Hristos. insa dincolo de vin, bere si alte lichide care ni se urca la cap exista unele pe care putini s-ar incumeta sa le guste din cauza ingredientelor cel putin ciudate. continuă pe Adevărul

Cele mai importante evenimente geopolitice din 2014, de la declinul economic al Europei la criza ruso-ucraineana

Este timpul listelor si al retrospectivelor, iar o analiza completa a anului 2014, din punct de vedere geopolitic cel putin, arata ca a fost un an al oscilatiilor intre victorii si esecuri. Au inceput razboaie, au fost inventate lucruri, am vazut.

Top cele mai bine imbracate vedete din 2014 Galerie foto

In fiecare an, Vanity Fair face topul celor mai bine imbracate celebritati. Topul este facut in urma voturilor cititorilor si editorilor publicatiei. Cum mai sunt cateva ore pana la finalul anului este timpul pentru a.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

Se schiaza in cele mai bune conditii pe partiile din Sureanu si de la Arieseni

Sezonul sporturilor de iarna si-a intrat din plin in paine pe partiile din alba. Atat in masivul Sureanu cat si la Arieseni, in Apuseni, se schiaza in cele mai bune conditii. Singurul impediment ar fi vremea foarte rece cu temperaturi ce pot scadea sub minus 15 grade celsius. Informatii la zi cu privire la starea partiilor ne sunt oferite de Serviciul Turism al Consiliului Judetean Alba.

FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Marea Neagra este locul unde iarna scrie cele mai frumoase povesti in gheata. Lumea ireala creata de anotimpul geros la Constanta a fost admirata de o lume intreaga.

Lumea publicitatii in 2014: cele mai bune 8 reclame ale anului pe care le-ai ratat

Ce au in comun hotii si politistii, fetitele care pot zbura, actorii americani din anii 039;70 si hiturile casei de discuri americane Motown? Toate figureaza in topul celor mai bune reclame din lume ale anului 2014. Iata care este topul celor mai.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decesele prin violenta sunt provocate de arme de foc

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )