Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai linistite tari din lume

Antena3 Antena3,
Cele mai linistite tari din lume

Daca ai visat sa locuiesti intr-o zona linistita, unde pacea si armonia iata in ce tara ar trebui sa fii. Topul este realizat de Global Peace Index. Danemarca Prima din lista este Danemarca. Chiar daca. continuă pe Antena3

De prin lume adunate! Cele mai COOL usi pe care le-ai vazut vreodata!

De la India, Portugalia sau Statele Unite ale Americii si pana la Italia, Japonia ori Spania, intr-o multime de tari se crede ca o usa frumos pictata este aducatoare de noroc! Iata, asadar, 25 dintre cele mai cool usi din lume!.

FOTO NEOBISNUITE: Cum arata cele mai triste PISICI din lume

Nu Internetul a inventat pisicile, insa Internetul este cel care pare sa le fi transformat in zeitati care traiesc printre noi.

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

Foto de colectie! Printul George, cel mai fashionist bebelus din lume?

Poate ca Printul George, are doar un anisor, insa a reusit deja sa se impuna ca un veritabil fashion icon atunci cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii, dupa cum scrie site-ul marieclaire. com. Iata, asadar, cateva dintre cele mai simpatice tinute afisate pana acum de rodul iubirii dintre Catherine, Ducesa de Cambridge, si Printul William.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Parga este renumita nu doar pentru zonele superbe in care te poti relaxa si distra in acelasi timp ci si pentru delicatesele culinare traditionale, cu restaurante moderne si elegante deosebite. Ce mancam in Parga .

Aceste tari chiar conteaza: sunt cele mai bune la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

Aceste tari sunt eficace: au cele mai bune scoruri la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )