Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai longevive cupluri isi reinnoiesc juramintele. Nunta de aur pentru pensionarii care se iubesc de 50 de ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai longevive cupluri isi reinnoiesc juramintele. Nunta de aur pentru pensionarii care se iubesc de 50 de ani

54 de cupluri din municipiul Calarasi care au aniversat 50 de ani de casatorie, in acest an, vor spune din nou Da, in fata ofiterului de stare civila. Reinnoirea juramintelor va avea loc pe 27 decembrie, la ora 13. 00, launul dintre cele mai luxoase hoteluri din Calarasi. continuă pe Adevărul

Cele mai vandute carti in 2016. Titluri de Lucian Boia, Mircea Mihaies, Paulo Coelho si Dan Brown

Printre cele mai vandute volume anul acesta se numara titluri semnate de Lucian Boia, Paulo Coleho, Dan Brown, Igor Bergler, Marian Godina. Au avut din nou succes in 2016 cartile motivationale, SF-urile, thrillerurile, dar si cartile de bucate. Pentru acest clasament, am selectat primele cinci titluri de la cele mai importante edituri din Romania, care se afla in topul vanzarilor acestora din 2016.

Una dintre cele mai frumoase actrite a frant inimile tuturor. Aceasta s-a casatorit in secret cu iubitul ei celebru (FOTO)

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Margot Robbie, si-a lasat admiratorii fara speranta atunci cand a anuntat ca si-a unit destinul oficial cu iubitul sau, Tom Ackerley. Cei doi.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. in aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de voiaj ale CFR Calatori.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. In aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de.

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Cele mai scumpe lucruri vandute pe eBay in 2016

Milioane de lucruri se vand zilnic pe eBay, iar unele dintre acestea reusesc sa isi faca loc la panoul de onoare, prin prisma preturilor cu multe zerouri. Mai jos avem un top 15 al celor mai scumpe lucruri ce s-a vandut anul acesta pe eBay: 10. Superman No. 950 de dolari Revista veche de [].

Cele mai frumoase colinde romanesti pe care sa le asculti in perioada Sarbatorilor de Iarna

Pe langa cadouri, bradul impodobit, zapada si timpul petrecut alaturi de cei dragi, Sarbatorile de Iarna ne mai aduc si frumoasele colinde romanesti, care completeaza atmofera magica a Craciunului si ne aduc aminte de adevaratul motiv de sarbatoare, care este nasterea lui Iisus.

Cele mai bune spectacole din 2016. Parsifal actul I, opera in concert de la Ateneul Roman, pe primul loc in topul Adevarul

Clasamentul celor mai bune spectacole din 2016, realizat de Adevarul, include urmatoarele cinci titluri: Parsifal actul I de la Ateneul Roman, Manon de la Opera Nationala Bucuresti, Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice de la Teatrul Metropolis, Vaduva vesela de la Opera Nationala Bucuresti, Linoleum de la Teatrul National Cluj-Napoca.

Draga Mosule, lasa o bicicleta noua sub bradut si am sa-ti dau antidotul la otrava din paharul tau de lapte! Cele mai tari bancuri cu Mos Craciun

Mos Craciun nu este doar actorul principal al celor mai frumoase amintiri de iarna ale copilariei noastre, al povestilor si legendelor, ci si eroul principal al numeroaselor bancuri si glume la care nu te poti opri din ras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )