Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai mari cheltuieli militare in 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai mari cheltuieli militare in 2017

Cheltuielile militare mondiale au crescut in 2017 la cel mai ridicat nivel de dupa Razboiul Rece, iar Statele Unite, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri in acest sens, a anuntat astazi Institutul International de Cercetarea Pacii din Stockholm SIPRI), relateaza DPA. continuă pe Ziarul Bursa

S-a terminat! Una dintre CELE MAI MARI BANCI inchide 160 de sucursale: 800 de angajati iSI FAC BAGAJELE. Guvernul ar trebui sa intervina!

Royal Bank of Scotland va inchide 162 de sucursale in Anglia si in Tara Galilor in acest an, aproape 800 de angajati urmand a-si pierde locul de munca, anunta The Guardian, citat de ZF. RBS a transmis ca.

Cele mai cumplite morminte de sub ape. Povestile a cinci dintre cele mai mari naufragii din istorie

O calatorie pe mare sau pe ocean se poate oricand transforma intr-un dezastru. Stau dovada multe tragedii, in care traversarea intinderilor de apa s-a dovedit a fi mortale.

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

Cele mai bune retete de paste, cu care este imposibil sa dai gres vreodata

Sunt delicioase si usor de preparat, iar gustul lor te va duce cu gandul la insorita Italie. Pastele, alaturi de pizza si lasagna, sunt printre cele mai cunoscute preparate specifice bucatariei italiene.

Cele mai promitatoare noi seriale Netflix: povesti fascinante si actori de top VIDEO

Echipa Netflix este pusa pe fapte mari anul acesta, cand vor fi lansate o sumedenie de noi productii, iar trei dintre acestea ne-au atras atentia fiindca ofera o multime de motive pentru a ne entuziasma, inclusiv actori de marca precum Dakota Fanning, Luke Evans si Guy Pearce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )