Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

Cele mai cunoscute organizatii criminale din istorie. Metodele incredibile prin care isi eliminau adversarii

Asasinul este cunoscut, in general, pentru faptul ca ucide orice tinta pe care o considera periculoasa. in cazul in care mai multi indivizi realizeaza ca au aceleasi tinte si aceleasi scopuri pentru a.

FOTO Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data.

Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )