Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

FOTO Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data.

Cum arata, dupa reabilitare, unul dintre cele mai frumoase palate din orasul ce rivalizeaza cu Barcelona sau Budapesta

Dominat de caracteristicile tipice arhitecturii 1900, dar eterogen, eclectic, utilizand si elemente istoriciste adaptate caracterului general Art Nouveau al fatadelor, Palatul Moskovits si-a recapatat stralucirea de alta data.

FOTO Cea mai desteapta casa din Romania apartine unui jurnalist. Este controlata prin telefon, produce caldura, dar si benzina pentru masina

Dintre cele noua case pasive premium care exista in lume una a fost construita in Romania, in apropiere de Bucuresti, si este visul devenit realitate al jurnalistului George Buhnici de la Pro TV. Weekend Adevarul va povesteste cum a fost construita, cat costa si cum este sa traiesti in casa super-tehnologizata, care-si produce singura energia necesara.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

Cum aratau strazile unuia dintre cele mai aglomerate orase din tara in dimineata zilei de 1 Mai: Zici ca e Apocalipsa

Minivacanta de 1 Mai si vremea superba au provocat un adevarat exod, iar oamenii s-au grabit sa profite pentru a-si petrece zilele libere in strainatate, pe litoral sau la munte.

FOTO Gladiatori, geti, daci, legionari si soldati din Marele Razboi, la Festivalul Dapyx. Cele mai importante batalii din istoria noastra, recreate de Centenar

Timp de cateva zile, pe stadionul Iftimie Ilisei din Medgidia au fost recreate batalii istorice, iar publicul a putut sa admire costume de lupta ale gladiatorilor, dacilor, dar si ale soldatilor romani din Primul Razboi Mondial.

FOTO Decebal vs. Traian: Reconstituirea razboaielor de acum 1.900 de ani, la cel mai mare festival de reenactment din Romania

Scene din legendarele razboaie care i-au avut in prim plan pe imparatul roman Traian si regele dac Decebal au fost reconstituite in cadrul Festivalului roman Apulum, cel mai mare eveniment de reenactment din Romania. Festivalul de la Alba Iulia a reunit peste 300 de reenactori.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )