Libnet.ro
UNICEF

18:15

S-a terminat! Una dintre CELE MAI MARI BANCI inchide 160 de sucursale: 800 de angajati iSI FAC BAGAJELE. Guvernul ar trebui sa intervina!

B1 B1,
S-a terminat! Una dintre CELE MAI MARI BANCI inchide 160 de sucursale: 800 de angajati iSI FAC BAGAJELE. Guvernul ar trebui sa intervina!

Royal Bank of Scotland va inchide 162 de sucursale in Anglia si in Tara Galilor in acest an, aproape 800 de angajati urmand a-si pierde locul de munca, anunta The Guardian, citat de ZF. RBS a transmis ca. continuă pe B1

Cele mai mari cheltuieli militare in 2017

Cheltuielile militare mondiale au crescut in 2017 la cel mai ridicat nivel de dupa Razboiul Rece, iar Statele Unite, China si Arabia Saudita se afla pe primele locuri in acest sens, a anuntat astazi Institutul International de Cercetarea Pacii din Stockholm SIPRI), relateaza DPA.

Cele mai cumplite morminte de sub ape. Povestile a cinci dintre cele mai mari naufragii din istorie

O calatorie pe mare sau pe ocean se poate oricand transforma intr-un dezastru. Stau dovada multe tragedii, in care traversarea intinderilor de apa s-a dovedit a fi mortale.

Salvamont Romnia: Afluxul de turisti catre munte a depasit orice asteptari; aproape 100 de interventii n minicavanta de 1 Mai

Salvamontistii au avut in minivacanta de 1 Mai aproape 100 de interventii in intreaga zona montana, peste 400 de salvatori montani fiind la datorie. Una dintre cele mai dificile actiuni a fost a salvamontistilor din Neamt, care au recuperat un barbat ce ramasese blocat deasupra unor pereti de 200 de metri, in Masivul Ceahlau.

Distractie de 1 Mai: Petreceri cu mici si bere la marginea oraselor(VIDEO)

1 Mai a devenit in ultimii ani una dintre cele mai asteptate zile ale anului. Cu toate ca multi isi planifica minivacanta de 1 mai cu multa vreme inainte, sunt si romani care isi aleg destinatia pe ultima.

Cum aratau strazile unuia dintre cele mai aglomerate orase din tara in dimineata zilei de 1 Mai: Zici ca e Apocalipsa

Minivacanta de 1 Mai si vremea superba au provocat un adevarat exod, iar oamenii s-au grabit sa profite pentru a-si petrece zilele libere in strainatate, pe litoral sau la munte.

Profit prin investitii in imbunatatirea experientei clientilor

Fly Go, una dintre cele mai mari agentii online de turism, a inregistrat vanzari de 40 de milioane de euro in 2017, in crestere cu 20% fata de anul precedent, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Generatia millennials: Problemele cu banii fac ca mariajul si cumpararea unei locuinte sa se regaseasca din ce in ce mai putin pe lista de prioritati

Una dintre cele mai numeroase generatii din istoria omenirii este pe cale sa devina in totalitate activa financiar, urmand sa remodeleze mersul economiei. Cu un stil de viata semnificativ diferit fata de cel al generatiilor anterioare, cei din.

Asta e planta despre care Biblia si Coranul spun ca poate vindeca orice boala, mai putin moartea!

Aceasta planta este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale din istorie. Egiptenii o foloseau impotriva racelilor, durerilor de cap, durerilor de dinti si infectiilor. Planta este mentionata atat in Biblie, cat.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )