Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai mari cladiri din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari cladiri din lume

Printre cele mai mari cladiri din lume se numara si Palatul Parlamentului din Bucuresti. Impozanta constructie se afla pe locul 38, insa figureaza pe locul 2, ca si constructie cu scop administrativ, dupa Pentagon. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Cine sunt politistii cu cele mai mari salarii din IPJ Valcea

Doi dintre sefii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea se numara in prezent printre cei mai bine remunerati politisti din intreaga tara, acestia realizand anul trecut venituri de peste 80 000 de lei.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va.

Locuri de munca pentru romani in UE. Care sunt tarile in care se castiga cele mai mari salarii

Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene UE, multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. Adevarul va prezinta cateva dintre ofertele cu locuri de munca pentru romani in UE, prezentate pe portalul specializat tjobs. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )