Libnet.ro
UNICEF

07:15

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Oprire de apa, miercuri, pe una dintre cele mai importante strazi din Galati

Intreruperea va dura noua ore, intre 8,00-17,00, si este cauzata de lucrarile de cuplare a consumatorilor din zona la noua conducta magistrala. Apa Canal SA recomanda clientilor ei sa-si faca din vreme provizii de apa potabila.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

TOP 20 Cei mai scumpi fotbalisti din lume in 2015. Messi lupta cu recordurile. Ronaldo, depasit de un nume SURPRIZA!

Fotbalisti declarati netransferabili de catre cluburile lor, cei mai valorosi jucatori ai fotbalului european sunt sportivii care, atunci cand trec de la o echipa la alta, de regula, doboara recorduri, atat in ce priveste sumele de transfer, cat si salariile. Una dintre marile surprize o reprezinta faptul ca Messi nu se mai lupta cu Ronaldo pentru suprematie in acest top.

Ce muzica asculta cel mai puternic om din lume?

Casa Alba si-a creat un cont pe Spotify, cel mai mare serviciu online de muzica din lume. Astfel, toata lumea poate sa vada acum care sunt piesele pe care le asculta cel mai puternic om din.

Cel mai spectaculos traseu din lume parcurs cu trenul - fotografii inedite

Fotograful Rolf Sachs a imortalizat o calatorie cu trenul prin Alpi intre Elvetia si Italia, de-a lungul a doua cai ferate care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO, Albula si Bernina. Peisajele captate din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )