Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai mari 300 de fonduri de pensii, active de peste 15.000 de miliarde de dolari

Activele combinate ale celor mai mari 300 de fonduri de pensii din lume au crescut cu peste 3% in 2014, pana la un nou varf de peste 15. 000 de miliarde de dolari, gratie economiilor pentru pensie realizate in America de Nord si Europa, arata un studiu publicat luni de revista de specialitate Pensions and Investments P and I) si firma de consultanta Towers Watson, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Dezastre pe mare: cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanukui se poate termina tragic. Numarul victimelor este uneori greu de.

Dezastre pe mare: cateva dintre cele mai mari naufragii din istorie

La cate milioane de ambarcatiuni se afla pe mare in orice moment, accidentele sunt inevitabile, scrie historia. ro. Ocazional, o calatorie in mijlocul oceanului se poate termina tragic. Numarul victimelor este.

Cum afecteaza retinerea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cum afecteaza arestarea lui Oprescu alegerile din 2016. Cine are cele mai mari sanse sa ocupe postul de primar al Capitalei

Prinderea in flagrant a lui Sorin Oprescu, cotat cu prima sansa la alegerile pentru Primaria Capitalei de anul viitor, lasa in ofsaid PSD si inteteste competitia intre cei patru candidati ai PNL, partid care va prelua controlul Primariei Capitalei daca Oprescu va fi arestat.

Cele mai frumoase locuri din Islanda

Cele mai frumoase locuri din Islanda. Cu o suprafata de circa 100. 000 de kilometri patrati si cu putin peste 300. 000 de locuitori, Islanda e o destinatie din ce in ce mai cautata de turistii din toata lumea. Mica insula situata aproape de Cercul Polar ofera forme de relief spectaculoase, dar are si o capitala plina de obiective culturale.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea. Iata cateva dintre cele mai importante numele si inventiile lor.

Ungaria - Romania, azi, ora 21.45, TVR 1. Cele mai bune glume pe seama meciului: ungurii se tem de absenta lui Tanase, pentru ca pierd avantajul omului in plus

Ungaria si Romania se intalnesc in aceasta seara ora 21. 45, TVR 1) si, dincolo de orgolii si rivalitati istorice, aceasta disputa poate starni si zambete, mai ales ca cele doua echipe nu sunt chiar cele mai bune din lume.

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia.

Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015 sunt expuse, in perioada 7 - 16 septembrie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

FOTO: Cele mai bune fotografii din lume, expuse la Bucuresti

Cele mai bun fotografiile din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2015, vor fi expuse la Muzeul Taranului Roman MTR), in perioada 7-16 septembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )