Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai mari secrete ale omenirii

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari secrete ale omenirii

Misterele neelucidate ne-au captat dintodeauna atentia si ne-au facut sa ne intrebam asupra originii, dar si a viitorului nostru. Va prezentam in urmatorul articol cateva dintre cele mai mari secrete ale omenirii. continuă pe Adevărul

Cele mai ascunse taine ale bisericii

Cele mai ascunse taine ale bisericii. Din cele mai vechi timpuri, Biserica a impus credinciosilor sai numeroase dogme, unele dintre ele fiind insa prea putin intelese cu adevarat. Desi unii preoti indeamna la respectarea lor, altii considera ca unele norme bisericesti trebuie sa se adapteze vremurilor actuale. Va prezentam in acest articol cateva dintre cele mai ascunse taine ale bisericii.

Stratfor: Unde se intersecteaza cele trei mari crize ale momentului: care e punctul nodal intre Grecia, Ucraina si Iran

Tentativele diplomatice de a incheia actualele crize geopolitice au aratat, in ultimele saptamani, ca realitatea de pe teren poate contrazice acordurile dintre oamenii politici, cum a fost cazul acordului de la Minsk intre liderul rus si cel ucrainean.

Stratfor: Unde se intersecteaza cele trei mari crize ale momentului. Care e punctul nodal intre Grecia, Ucraina si Iran

Tentativele diplomatice de a incheia actualele crize geopolitice au aratat, in ultimele saptamani, ca realitatea de pe teren poate contrazice acordurile dintre oamenii politici, cum a fost cazul acordului de la Minsk intre liderul rus si cel ucrainean.

FOTO Vinurile din Panciu, promovate in Germania, la unul dintre cele mai mari targuri de profil din Europa

Vinurile din Podgoria Panciu au fost promovate la cea de-a XXII-a editie a Targului International WEINmesse Berlin 2015, desfasurat in perioada 20-22 februarie 2015 in capitala Germaniei.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

Cele mai vechi orase din Europa

Cele mai vechi orase din Europa. Primele semne ale asezarilor urbane din Europa au o vechime considerabila, o parte din aceste orase fiind si in zilele noastre locuri foarte vizitate de turistii pasionati de istorie si de calatorii.

VIDEO: pCell 5G, prima retea din lume de telefonie mobila care promite viteze de 35 de ori mai mari

Artemis Network, o companie din Statele Unite, a anuntat recent ca utilizatorii din San Francisco vor putea sa cumpere cartele SIM care se vor conecta la reteaua pCell 5G. Reteaua va functiona doar in raza orasului american, dar ofera viteze de 35 de ori mai mari decat o retea standard 4G, potrivit artemis. com.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza, vineri, Agentia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )