Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai ascunse taine ale bisericii

Adevărul Adevărul,
Cele mai ascunse taine ale bisericii

Cele mai ascunse taine ale bisericii. Din cele mai vechi timpuri, Biserica a impus credinciosilor sai numeroase dogme, unele dintre ele fiind insa prea putin intelese cu adevarat. Desi unii preoti indeamna la respectarea lor, altii considera ca unele norme bisericesti trebuie sa se adapteze vremurilor actuale. Va prezentam in acest articol cateva dintre cele mai ascunse taine ale bisericii. continuă pe Adevărul

Cele mai mari secrete ale omenirii

Misterele neelucidate ne-au captat dintodeauna atentia si ne-au facut sa ne intrebam asupra originii, dar si a viitorului nostru. Va prezentam in urmatorul articol cateva dintre cele mai mari secrete ale omenirii.

BRIT Awards 2015. Sam Smith, cele mai multe nominalizari. Castigatorii vor fi anuntati in aceasta noapte

Gala BRIT Awards 2015 aduce laolalta cele mai importante nume ale industriei muzicale din Marea Britanie, in acest an Sam Smith fiind nominalizat la cinci categorii, iar Ed Sheeran la patru. Madonna, Rihanna si Kanye West vor concerta in seara evenimentului.

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

Cele mai vechi orase din Europa

Cele mai vechi orase din Europa. Primele semne ale asezarilor urbane din Europa au o vechime considerabila, o parte din aceste orase fiind si in zilele noastre locuri foarte vizitate de turistii pasionati de istorie si de calatorii.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza, vineri, Agentia.

FOTO Cele mai vechi orase din Romania. Istoria de 25 de secole a cetatilor Callatis si Tomis. Sighisoara, cetatea atestata la 1280 sub numele de Castrum Sex

Chiar daca nu ocupa un loc in clasamentul celor mai batrane orase din lume, orasele din tara noastra au, totusi, o vechime considerabila. Potrivit istoricului slatinean Marin Scurtu, printre cele mai vechi asezari urbane de pe teritoriul tarii noastre se numara: Sighisoara, Sibiu, Constanta si Mangalia.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )