Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai vechi orase din Europa

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi orase din Europa

Cele mai vechi orase din Europa. Primele semne ale asezarilor urbane din Europa au o vechime considerabila, o parte din aceste orase fiind si in zilele noastre locuri foarte vizitate de turistii pasionati de istorie si de calatorii. continuă pe Adevărul

RUSIA se va intoarce impotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice tari din Europa avertizeaza asupra dezastrului

Republica Moldova si Tarile Baltice risca sa fie destabilizate de Rusia, daca Uniunea Europeana nu va mentine sanctiunile impuse Moscovei, a spus Premierul Marii Britanii. David Cameron a facut afirmatia in.

OSCAR 2015. Cele mai amuzante momente din timpul decernarii premiilor

La gala premiilor Oscar, vedetele au avut aparitii demne de covorul rosu, dar fazele amuzante au fost si ele prezente, ca in fiecare an. Nu doar gazda serii, Neil Patrick Harris, a facut publicul sa rada, ci si celelalte staruri. Iata cele mai amuzante incidente petrecute in timpul ceremoniei, potrivit publicatiei Marie Claire.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Cele mai puternice sisteme de armament ale Federatiei Ruse

Numerosi oficiali europeni, dar si de peste Ocean vorbesc in ultima perioada despre un posibil atac armat al Rusiei asupra unor tari din estul Europei. Acest avertisment ne aduce aminte, inevitabil, ca Moscova este inca detinatoarea uneia dintre cele mai puternice armate din lume.

Intel: In Romania sunt peste 3 milioane de PC-uri mai vechi de 4-5 ani

In Romania se afla in prezent peste 3 milioane de PC-uri mai vechi de 4-5 ani. Astfel, in ultimii ani au aparut numeroase aspecte s-au schimbat in industria computingului, care au facut ca vechile calculatoare sa nu mai corespunda din punct de vedere.

Cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici. Cum sa castigi lejer din plantatiile inghesuite

Plantatiile care ocupa spatii reduse, cele ocrotite prin sere sau solarii, ca si cele care ofera mai multe recolte per sezon se numara printre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici.

Care este poporul european cu cele mai sanatoase inimi

Francezii se afla pe primul loc in topul europenilor cu cele mai putine cazuri de decese cauzate de bolile de inima, conform unui studiu recent,desi o alta cercetare arata ca sunt printre popoarele care fac cele mai multe excese, conform euractiv. com.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )