Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari tranzactii din comertul electronic in criza: Naspers si Radu Georgescu sunt in top

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari tranzactii din comertul electronic in criza: Naspers si Radu Georgescu sunt in top

Dintre cele zece cele mai mari tranzactii din comertul online romanesc, cele mai multe i-au implicat pe antreprenorul Radu Georgescu si grupul sud-african Naspers. Astfel, Naspers a fost parte a patru tranzactii, iar Radu Georgescu a trei dintre ele. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO SOCANTE: Cele mai mari DEZASTRE din ultimii 100 de ani, surprinse in imagini.

Dezastrele care au lovit omenirea ultimul secol au provocat moartea a zeci de milioane de oameni, au afectat viata a sute de milioane de persoane si au zdruncinat pana si cele mai solide economii ale lumii. Site-ul list25. com prezinta o serie de fotografii socante care au surprins efectele devastatoare ale celor mai mari dezastre din istoria recenta a omenirii. Aflati, din galeria foto de mai sus, care sunt dezastrele care au avut cel mai mare impact asupra umanitatii si asupra mediului .

Bucurestiul, lider in topul judetelor cu cele mai mari datorii la banci

Capitala este lider in topul judetelor cu cele mai mari datorii la banci. Ierarhia jurnalistilor de la Ziarul Financiar este facuta in functie de credite si depozite dupa 5 ani de criza. Clujul si Constanta.

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului.

Cele mai spectaculoase piscine din lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta intr-o destinatie indepartata precum Bali, Thailanda sau Malaezia, fie ca visezi la o destinatie ceva mai la indemana, precum Grecia sau Italia, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Salariile nete din august, mai mici in medie cu 31 de lei fata de cele din iulie. Cele mai mari scaderi, in industria telecom si auto

In luna august 2013, castigul salarial mediu nominal brut a fost de 2. 219 lei, cu 1,8% mai mic decat in luna iulie 2013. Castigul salarial mediu nominal net a fost de 1604 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 31 lei -1,9%), a comunicat luni dimineata conducerea Statisticii intr-un comunicat de presa. Salariile cele mai mari s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 3948 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 884 lei), mai arata comunicatul.

Eurostat: Vaslui - polul saraciei in Uniunea Europena. In Romania sunt cele mai mari discrepante intre zone, la puterea de cumparare

Populatia din judetul Vaslui este cea mai saraca din Uniunea Europeana, ca produs intern brut pe locuitor, calculat in functie de puterea de cumparare, releva raportul Eurostat regional yearbook 2013, realizat de Biroul european de statistica. In schimb, Bucuresti-Ilfov este pe locul al doilea intre regiunile din cele 12 state care au aderat la UE in 2007 sau 2004.

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Cele mai frumoase plaje din Creta

Insula Creta este o zeita a marilor in aceasta parte a Mediteranei, binecuvantata cu frumuseti naturale si cu o istorie extraordinara, cu locuri pline de viata dar si zone linistite. Daca ai petrecut o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )