Libnet.ro
UNICEF

13:00

Suedia va tine cele mai mari jocuri de razboi pe fondul temerilor legate de amenintarea Rusiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suedia va tine cele mai mari jocuri de razboi pe fondul temerilor legate de amenintarea Rusiei

Tara scandinava a inceput exercitii cu 19. 000 militari, in timp ce Rusia se pregateste sa faca cele mai mari manevre din anul 2013, potrivit agentiei Express. co. uk. Suedia va simula un atac din partea de est asupra insulei baltice Gotland din apropierea continentului suedez, ca parte a unui exercitiu care va avea durata de trei saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj contine scrisoarea pe care nimeni nu a putut sa o descifreze pana acum

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost, in sfarsit, deslusit. Cu ajutorul unui soft software de decriptare, cercetatorii au reusit sa descifreze continutul unei scrisori ce dateaza.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

Care este data oficiala de lansare pentru iOS 11. Update-ul, unul dintre cele mai mari de pana acum

Pe langa noile Apple Watch, Apple TV si iPhone-uri, Apple a mai confirmat ceva in cadrul evenimentului de marti seara, ceva ce lumea a cam trecut cu vederea.

Cele mai mari ingrijorari ale investitorilor belgieni - birocratia, coruptia si infrastructura

Asociatia de afaceri Belgia-Romania BEROBA a devenit Camera de Comert Bilaterala, in urma acreditarii ca membra a Federatiei Camerelor de Comert belgiene BLCCA) in iulie 2017.

Cum a ratat una din cele mai mari primarii din tara un proiect european de peste 5 milioane de euro

O cladire de patrimoniu din centrul Iasiului va fi consolidata si modernizata din fonduri publice, dupa ce municipalitatea a pierdut un proiect cu finantare europeana prin Programul Operational Regional 2014-2020.

PSD ar putea anunta, marti, numele noului ministru al Apararii. Ministrul Economiei, Mihai Fifor, are cele mai mari sanse sa ii ia locul lui Tutuianu

Biroul Permanent National largit al PSD se reuneste, marti, la Parlament. Dupa sedinta, seful PSD, Liviu Dragnea, ar putea anunta numele celui de-al treilea ministru al Apararii din acest an, dupa demisia lui Adrian Tutuianu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )