Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN. continuă pe Adevărul

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

COVID-19 in Moldova. Mai multe persoane au mintit ca sunt infectate pentru ca ambulanta sa ajunga mai repede la domiciliu

Unele persoane apeleaza la numarul de urgenta 112 pentru a solicita ambulanta si mint ca au suspectii sau chiar sunt infectati cu COVID-19, in asteptarea ca medicii vor ajunge la ei mai repede.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El-Otmai: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El Othmani: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

Peste 12.000 de apeluri la 112 legate de coronavirus, in cele mai multe cazuri fara urgente reale Unii au intrebat daca mai pot face nunta, daca mai circula trenurile sau daca posta e deschisa

Peste 12. 000 de apeluri referitoare la COVID-19 au fost preluate la 112 in perioada 25 februarie - 18 martie, in foarte multe cazuri oamenii sunand doar pentru a afla informatii despre coronavirus, fara sa existe urgente reale, potrivit Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS). Unii oameni au sunat la 112 ca sa intrebe daca mai merg trenurile, daca posta este deschisa sau ca sa ceara invoire sa mearga in alta localitate. Institutia face apel la populatie sa sune la 112 doar pentru urgente.

Un medic de la Spitalul Colentina anunta cand ar putea fi varful crizei de coronavirus in Romania

Cand va fi varful crizei de coronavirus in Romania? Zvonurile sustin ca numarul celor mai multe persoane infectate cu bacteria in cauza ar fi in luna aprilie. Iata ce spune un medic de la Spitalul Colentina! Cand ar putea fi varful crizei de coronavirus in Romania? Prof. Dr. Olga Simionescu a afirmat ca se asteapta .

Coronavirus: judetul Hunedoara a ajuns la 23 de cazuri. Din ce localitati provin pacientii

In judetul Hunedoara, numarul cazurilor confirmate de coconavirus a ajuns la 23. Cele mai multe persoane sunt din Deva si Petrosani.

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Cum trebuie sa-ti faci cumparaturile, in aceasta perioada. Cele mai utile sfaturi de la specialisti

In plina pandemie de coronavirus, oamenii au tendinta sa faca cumparaturi excesive, iar de multe din produsele achizitionate nu au nici macar nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )