Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep in lupta pentru stoparea crizei epidemiologice care afecteaza si tara noastra. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota e demn de toata lauda. Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gest urias facut pentru Spitalul Gerota Dupa ce Simona Halep a donat o suma de bani pentru spitalele .

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota.

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare.

Medic cunoscut, infectat cu coronavirus la Spitalul Gerota, unde se afla la datorie

Un medic cunoscut din Capitala a fost infectat cu coronavirus, in timpul carantinei de la Spitalul Gerota, acolo unde se afla la datorie, se arata pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

Efectele imediate ale suspendarii turneelor de tenis, explicate de Mihaela Buzarnescu: Totul e o enigma

In urma cu 12 luni, Mihaela Buzarnescu stationa pe un confortabil loc 31 WTA, care consemna nu doar un varf al formei sale sportive, ci si promisiunea stabilitatii financiare. in prezent, ea le deschide tuturor ochii asupra efectelor imediate pe care anularea in cascada a turneelor de tenis le are asupra sportivilor.

Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale. Cati bani va oferi

Atunci cand oamenii sunt in situatii grele, sunt cele mai bune momente ca sa-si arate compasiunea si suportul pentru cei din jur. Printre acestia se numara si sportiva romanca, Simona Halep. Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale in aceasta dimineata, pe contul sau de facebook, Simona Halep a decis sa anunte ca va dona o .

Andra a donat 20.000 euro pentru spitalul Matei Bals!

Dupa ce o multime de vedete internationale, companii importante si fashion brand-uri de renume au facut donatii pentru a ajuta in lupta contra Coronavirusului, iata ca si Andra a donat 20. 000 de euro Spitalului Matei Bals.

Cati bani costa un test rapid pentru COVID 19. Unde se produc masiv aceste teste

Extista un test care poate linisti apele in aceste zile crunte si pline de panica pe care le traim. Este vorba despre un test care confirma sau infirma daca ai fost infectat cu COVID-19. Cat costa un astfel de test si unde se produc masiv? Cat costa un test rapid pentru COVID-19 Populatia trece prin .

Cate cazuri de coronavirus au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara Doar marti au fost confirmate 22 la Spitalul Gerota

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus care au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara a ajuns la 52. Dintre cele 33 de cazuri raportate marti, 22 sunt contacte de la Spitalul Gerota, unde chiar managerul a fost depistat pozitiv COVID-19.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )